LINDEX SHOWROOM JARO/LÉTO 2014

12/03/2013

Krásný pondělní večer :),
je to teprve necelá hodinka, co skončilo uvedení nové kolekce pro jaro a léto 2014 značky Lindex. Já jsem na této akci byla jako nová redaktorka, editorka a vlastně i budoucí produkční webu krasna.cz ještě spolu s mojí šéfkou Míšou, která mě tam vlastně "učila", jak domlouvat spolupráci s firmami a jak to vlastně všechno chodí... a teď už konečně k samotné kolekci.

Jarní a letní móda Lindexu dominuje především černou a bílou barvou, odstíny šedé a fialové a pastelovými barvami. Velmi důležité jsou tisky, zejména vertikální pruhy, a zvířecí vzory jsou zase prezentovány tygřími a zebřími potisky. Klíčovými kousky jsou především zkrácené topy a trika, cardigany, trička s potisky, zúžené kalhoty a vzorované bundy.

Mě nejvíc zaujaly náhrdelníky, náramky a sluneční brýle, na tom jsem vždycky ujížděla a tahle kolekce je má opravdu moc povedené, takže už se těším, až budou v obchodech a já zase nakoupím několik brýlí. Škoda, že se mi ty šperky nepodařilo na fotce zachytit lépe, ale nechtěla jsem to s tím focením poprvé v práci moc přehánět :D. Jinak se mi tam hodně líbila také kožená sukně, pastelově růžové kalhoty, asi dvě trika s potisky, dva cardigany a celkově mně ta kolekce celkem sedla :) V prodeji bude od ledna 2014, takže už je pravý čas začít šetřit. hahahh.

W.

  
 

ASK.FM FACEBOOK / WE HEART IT / INSTAGRAM BLOGLOVIN

You Might Also Like

15 komentářů

  1. Moc ti to slušelo, Lindex mám docela ráda:)

    OdpovědětVymazat
  2. Juu tak to je super!! :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Lindex mám hodně ráda, mají spoustu hezkých kousků oblečení - ale hlavně jak píšeš, ty náhrdelníky jsou to nejlepší tam :D ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. JO! Ty náhrdelníky jsou něco. Už jsem si vyhlídla jeden, který musí být můj :D

      Vymazat
  4. Jé to mě mrzí že jsem tam nejela, mohly jsme se potkat <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Achjoooo! My se asi nikdy nesetkáme :/:D Tak snad příště. Vypadá to, že v budoucnu budu na takových akcích často :-)

      Vymazat
  5. Lindex je jedna z mých nejoblíbenějších značek ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se musím přiznat, že jsem neměla ve zvyku tam moc nakupovat. Ale dneškem se úplně mění situace. Naprosto ti rozumím, proč je tvoje oblíbená módní značka :-)

      Vymazat
  6. Ta kolekce vypadá fantasticky.
    Mimochodem- redaktorka, editorka a budoucí produkční... Jsem v rozpacích, budu ti moct ještě vůbec pak tykat? :D Moc ti gratuluju!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jééé, to je milé PJ :))!!! Ale to je přece jasný, že si budem tykat :D! Akorát se prostě dost pravděpodobně někdy potkáme na budoucích akcích pro krasnou :-) Jinak úžasná fakt je. Stopro doporučuju v lednu začít obhlížet v obchodech :-)

      Vymazat
  7. Juu, slušelo ti to. Lindex mám ráda, tak snad tam na jaře objevím nějaký pěkný kousek.
    Just be yourself by Petra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě objeví, kolekce začne už v lednu, tak už můžeš postupně chodit koukat :-))) Já jsem z ní byla fakt nadšená :-) Už se těším, až bude v obchodech. Jinak děkuju :-)

      Vymazat
  8. Taky jsem tam byla, ale asi jsem tě tam neviděla, nebo jsme tam byli v jinou dobu :). Bylo tam plno krásných věcí :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu a každý komentář <3

Popular Posts

Like us on Facebook

Youtube