LONDON | REGENT STREET & BALANS SOHO SOCIETY

11/20/2016

Páni! Nestačím zírat, jak rychle ten čas utíká! Měla bych začít plánovat vánoční články, a to hodně rychle, protože 15. prosince odlétám na Vánoce do Česka a chci vám toho tolik ukázat! Vánoční Londýn je totiž tak NÁDHERNEJ, že musíte vidět každej jeho kousek. Opravdu. Hned zítra začínám plánovat a realizovat, ať to všechno stihnu. Ale teď už konečně pár slov k dnešnímu článku.

Regent Street je asi ta nejvíc mainstreamová ulice (ok, hned po Oxford Street), respektive na Instagramu je vidět dost často, haha. Já jsem naposled viděla nějakou outfitovou fotku vyfocenou na tom ostrůvku uprostřed. Ikdyž je pravda, že na těch večerních fotkách to není až tak poznat, takže se vám to možná bude špatně spojovat. Ale slibuju, že někdy vám Regent St. ukážu i za dne a uvidíte, že vám pak bude připadat, že skoro každá druhá fotka kafe, makrónků nebo outfitu je právě odtamtud.

Pak na fotkách můžete vidět Balans Soho Society, kde jsme s T. zakončili večerní procházku. Docela mě mrzí, že jsem toho v Soho nenafotila víc. Kdo by nevěděl, tak Soho je čtvť v Londýně, která začíná od Oxford Street směrem k Temži. Na sever od Oxford Street je pak čtvrť Marylebone. Koukám, že se mi to tu trochu vymklo z rukou a začínám znít jako špatnej učitel zeměpisu. No... Tohle mě přivádí k myšlence, jak moc bych si přála znát centrum Londýna aspoň způlky tak dobře, jako znám Prahu! Potíž je, že centrum Londýna je x krát větší, haha. Ale třeba se mi to jednou podaří. Přidávám si to na vision board!

Jinak Balans Soho Society je krásná a útulná restaurace v Compton St., kterou jsme teda využili spíš jako bar. Pokud jde o obsluhu, tak na nás byli všichni TAK moc milí!! ALE těžkoříct, jestli to nebylo jen proto, že všichni ti číšníci chtěli sbalit můj roztomilej doprovod, haha. No a jako třešnička na dortu, kterou ocení hlavně holky (nebo právě homosexuálové, protože jimi je Soho proslulé, no ne?!) - mají tam ty nejvíc rozkošné sirky! Uznejte, že jsem je tam prostě nemohla nechat... Ano mami, další krám do baráku, já vím... Pusu a vidíme se u dalšího článku <3



(Zdroj: wendyvillfelton, timeout london, abouttimemagazine, tmrwmagazine)

You Might Also Like

4 komentářů

  1. Londýn by som veľmi chcela navštíviť!

    Saja Frey blog
    Pozývam ťa na: Súťaž o diár Dary Rolins

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak až se sem jednou podíváš, nezapomeň na Regent Street! <3 Má přesně takovou tu londýnskou atmošku :))

      Vymazat
  2. Jéé, já ti to tak hrozně moc přeju! Moc mě baví sledovat ty tvoje začátky, úplně vidím sebe před rokem... :) A věř mi, za půl roku budeš v centru zběhlá a po roce to pro tebe bude jako Praha. Eaasy peasy. Jinak já Soho měla mega ráda, měli tam úplně nejvíc nejlepší zmrzlinu. Pokud náhodou objevíš Gelupo, tak šup tam a zkus jejich ricotta cherry zmrzku. Nebe v puse! No, zkus vlastně jakoukoliv, nešlápneš vedle ... :D Těším se na další články <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Musím říct, že když jsem byla včera na procházce centrem, tak už jsem byla celkem zběhlá, haha :D Ale zatím dávám jen Marbel Arch, Hyde Park, Oxford St., Regent St., Knightsbridge, dokonce dojdu až k Harrods a Natural History Museum. Jsem na sebe vážně pyšná :D!! Tak snad máš pravdu a bude to jen lepší <3 A děkuju MOC za tak krásný komentář :))

      Vymazat

Děkuji za návštěvu a každý komentář <3

Popular Posts

Like us on Facebook

Youtube