4 DAYS IN PARADISE

9/02/2014

Dnes končí druhý den, co si užíváme klid od práce a všech starostí, kterých se v jednu chvíli nakupilo nějak moc. Sice počasí nic moc, ale k čemu potřebujeme sluníčko, když se můžeme celý den válet u bazénu a ve vířivce, haha. Wellness je fakt skvělá věc <3 Je tu někdo, kdo na wellness taky nedá dopustit? Pro dnešek přidávám jen pár fotek, přece jen nechci dovču prosedět u notebooku. Zítra už má být lepší počasí, tak se nám třeba podaří vyfotit i outfit nebo prostě něco lepšího než jídlo. Ikdyž co může být lepšího než jídlo, že :D Pusu! <3

V den odjezdu u Kubovi babičky <3
Přežírání bílým pečivem až do pátku. Po stravě při přípravě na We run Prague se nemůžu nabažit.

ASK.FM FACEBOOK / WE HEART IT / INSTAGRAM BLOGLOVIN

You Might Also Like

10 komentářů

  1. Ja sa na wellness už dlho chystám s kamarátkou, ale nikdy nám to nevyjde :D Ale tiež mám takýto relax rada, je to super :) A pekné fotky!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nooo, s kamarádkou si to taky umím představit :D Dámská jízda bez chlapů. Snad se vám brzy poštěstí, protože to je opravdu famózní :-)

      Vymazat
  2. Jej, wellness pobyt se chystám dát příteli k narozeninám, pro nás dva, takže snad okusím :D Užívej si to tam!! :-))

    Měj se ;-)
    skills-of-art.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. Anonymní3/9/14 17:27

    Také jsme si nedávno s přítelem udělali oddechové 3 dny ve Velkých Losinách. Užívali jsme si hotelového bazénu, vířivky, sauny, termálního bazénu a jídla! Počasí nám k tomu "přálo" - koukali jsme, jak si venku prší. :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na Velké Losiny jsem se taky dívala :-) To jídlo je přímo vražedné, přijde mi, že nedělám nic jiného :D A to počasí máme podobné, až dnes teprve konečně vylezlo sluníčko.

      Vymazat
    2. Anonymní3/9/14 23:05

      Jo, je úžasný, když ti to jídlo tak krásně připraví a nejlépe to ještě přinesou až ke stolu. Já jsem k snídani spráskala 3 bílé rohlíky. :-D Ve Velkých Losinách bude ke konci roku otevřeno nové termální koupaliště, tak si tam někdy zajeďte. :-)

      Vymazat
  4. Musí to být paráda, naložit se do vířivky a lenošit :) Užívejte! <3

    OdpovědětVymazat
  5. Taky už budu muset vyrazit do hor, ten vzduch ve městě se nedá dýchat.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu a každý komentář <3

Popular Posts

Like us on Facebook

Youtube