Morava.

12/22/2012

Ach to jsem se nas***a takhle při ránu! Před chvilkou táta zas aktivně vypnul wifinu, protože už přece odjíždíme a musí všechno vypojit z elektriky. Jasně, máma tady lítá v pyžamu, ale UŽ jedeme.


Přemýšlím o Christmas tag videu. Co na to říkáte? :) Vím, že je to teď všude, ale celkem se mi to líbí a video tady ještě nebylo)) Zmixovala bych různé otázky ze všech tagů, co jsem viděla a dala to dohromady.

Musím říct, že už se šíleně těším, až budu balit dárky a přitom koukat na nějakou pohádku nebo poslouchat vánoční songy. Miluju tu atmosféru. A hlavně mám pokoj od všech korunovaných nesmyslů do školy!)


Večer už budu psát z Moravy. Krásnou sobotu všem:*
A kdo by chtěl.. zde si můžete přečíst můj recept na perníčky :) Škoda, že to nevyšlo aspoň tak 5 dní zpátky no... Ale co. Jsou přece Vánoce :D

W.

You Might Also Like

8 komentářů

  1. takže, jestli jsem to správně pochopila, tak budeš slavit Vánoce na Moravě?
    každopádně ti přeji krásné a pohodové Vánoce:) odpočiň si, ty si to zasloužíš!;)

    OdpovědětVymazat
  2. Užij si Moravu Wendy :) těším se na post..

    OdpovědětVymazat
  3. znam tady ty fofry ze se UŽ jede :DD taky to u nas tak chodí ! uzij si na morave)) a to video je mega dobrej napad

    OdpovědětVymazat
  4. :D přeju příjemnou cestu :)) taky se těším až začnu balit dárky a budou mi hrát vánoční písničky, zrovna teď jsem si udělala složku a dávám si tam nějaké ty vánoční :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tak snad jste měli klidnou cestu! :) Já budu dárky balit zítra, tak se na to už psychicky připravuju, je to vždycky záhul, ale hrozně mě to baví :D :)

    OdpovědětVymazat
  6. Jasně, video je super nápad :)

    OdpovědětVymazat
  7. Video je super nápad! :) Haha vidím že tvůj taťka je stejně aktivní jako můj :D Už ho vidím 25 ráno všechno vypínám jedeme k babičce :D celý barák v posteli ale taťka už jednou nohou v autě :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu a každý komentář <3

Popular Posts

Like us on Facebook

Youtube