LONDON | CANARY WHARF & ROOFTOP GARDEN

5/07/2017

Ahoj všichni, jak jsem slíbila, tak dnešní článek je zase z prostředí Londýna. Třikrát hurá! Vím, že v poslední době to už začínalo vypadat, že v žádném Londýně ani nebydlím haha. Canary Wharf je místo, které jsem vždycky jen obdivovala na Instagramu, tak už bylo na čase to tam jít obhlídnout na vlastní oči. Bohužel počasí moc nevyšlo, ale to nevadí, protože jsem tam určitě nebyla naposled. Jedna z výhod bydlení v Londýně je, že všechny jeho krásy můžete vidět denně <3

Ten areál je celkem velký a mám takové tušení, že ten nejlepší výhled jsem stejně ještě neviděla, takže příště to tam musím prozkoumat důkladněji. Jinak určitě doporučuju vyrazit tam za sluníčka, pokud byste se tam náhodou někdo někdy chystal. Trošku mi to připomínalo Liverpool, to prostředí doků je Liverpoolu hodně podobné. Jo a návštěvu si můžete spojit nejen s nakupováním a jídlem, ale taky s trochou historie. Je tam totiž Museum of London Docklands (vstup by měl být free), kde se o bývalých londýnských docích můžete dozvědět víc.

Sama za sebe musím říct, že se mi tam i navzdory špatnému počasí moc líbilo a zařadila bych to mezi oblíbená místa na procházku. Představte si nově vybudované výškáče, kde jsou kanceláře... Kolem nové budovy s obchody a restauracemi, různá fancy náměstíčka s posezením a se stánky, kde prodávají jídlo nebo kafe... no a to všechno krásně doplňují londýnské doky, voda a staré domečky z cihel. Celkem romantika! Jo a nesmím zapomenout zmínit, že je tam i Wasabi, což je moje oblíbené sushi place tady v Londýně.

Doufám, že se vám fotky budou líbit a brzy zase tady! Pusu <3

P.S. Jo a tady je odkaz na Rooftop Garden, kdyby jste tam chtěli vyrazit. Moc hezké místo a podle mě skvělej nápad. Co myslíte?


You Might Also Like

1 komentářů

  1. já se snad do toho londyna pojedu zas podivat, když to mám "skoro za rohem"
    :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu a každý komentář <3

Popular Posts

Like us on Facebook

Youtube