LONDON | WHAT I HAVE BOUGHT SO FAR

10/15/2016

Minulou sobotu jsem se byla podívat do Brent Cross Shopping Centra, kde jsem si v Nespressu slavnostně koupila kapsle do kávovaru. Neříkejte mi, že to, že má D. taky Nespresso kávovar, je jen náhoda. Kdybyste věděli, jak moc jsem si přála mít v Anglii mého miláčka Nespressáčka a přijedu sem a co nevidím?! Časy kafování nekončí, yes! Tenhle dům mi byl prostě souzenej, vím to. Koupila jsem si moje oblíbené vanilkové a čokoládové. No a pak ještě Indriyu, Bukeela, Envivo a Rosabayu. Do Vánoc mám o kafe postaráno.
Nevěřili byste, jak je těžké v Anglii sehnat prací prostředky na černé prádlo nebo vlnu. Tady si jedou jenom barevné nebo univerzální a tečka. Tak já nevím teda, jestli je to u nás v ČR jen nějaká nafouklá bublina, jak z nás dostat víc peněz nebo jsou v Anglii sto let za opicema. Co myslíte? Jinak teda ve Waitrose se mi povedlo sehnat tady to pidi balení gelu na černé prádlo - měli tam dokonce i na vlnu, takže se tam dnes stavím i pro to. Nicméně bych to zhodnotila jako velké štěstí, že Waitrose něco takového vůbec vyrábí.

Vzhledem k tomu, že všechny známější firmy (jako třeba Persil) tu na trh s prostředky na černé prádlo nebo vlnu prostě nejdou. Vzpomínám si, jak jsem sháněla prášek na černé prádlo loni v Nottinghamu v Tescu velkém jako blázen a byla jsem úplně hotová z toho, že v celém obchodě to prostě není, haha.
Pokud jde o papírnictví nebo knížky, tak WHSmith je jistota. Nakoupila jsem si tam tři bloky za cenu dvou, takže stály v přepočtu 62 Kč každý. Chtěla jsem kvalitnější papír, takže jsem měla fakt radost, když měly zrovna tyhle v akci, haha. Protože představa, že kupuju jeden za stovku, tak nevím jako. To bych se asi radši obešla bez toho lepšího papíru. No a pak jsem si tam rovnou koupila i barevný oddělovače, které potřebuju do školy.
Když jsem přiletěla, tak Zoella sdílela na svém Instagramu, že je v novém Cosmopolitanu. No a protože tu Cosmopolitan stojí jen jednu libru a já jsem ta studentka social médií, tak bylo jasný, že ten Cosmopolitan musím mít, haha.
Další zastávku jsem měla v Boots, což je tady něco jako u nás drogerie. Akorát mnohem lepší. Protože to je lékárna, drogerka a parfumérka v jednom. Tam jsem si koupila moje nejoblíbenější mýdlo na ruce. Jo přesně tak - mýdlo na ruce :D Kdybyste věděli, jak voní, tak moji úchylku zcela pochopíte. Jinak chápu, že to může znít divně. Každopádně kdybyste šli v Anglii někdy kolem Boots, tak si tam skočte čichnout a pochopíte.

Dál tu mám dvoufázovej odličovač na oči/případně rty, který je podle mě nutnost. Dřív jsem používala na všechno jen klasickou micelárku, ale pak mě Kája vysvětlila kouzlo 21. století a odličovače na oči. Je to šetrnější a pohodlnější. Nedrhnete si tím zbytečně několikrát oční okolí a navíc ušetříte odličovací tamponky.

A nakonec jako vášnivý milovník suchých šamponů, zde je moje modla od Batiste. Koupila jsem si rovnou to větší balení, protože to bylo výhodnější a představte si, že je to tu dokonce i o chlup levnější, než u nás. Yes, mám vyhráno! Ne že bych byla špindíra, co si nemyje vlasy. Ale mnohem líp se mi s vlasy pracuje až druhej/třetí den po umytí a suchý šampon jim udělá takovou lepší strukturu.  Mám totiž asi ty nejjemnější vlasy na světě. No a mýt si vlasy každej den stejně není zdravé.

You Might Also Like

6 komentářů

  1. jsi dobrá, že se v těch prostředcích vyznáš, já doteď zaostávám a nemám ponětí, s čím vším se pere :-D. Jinak ten Cosmopolitan bych brala hned také, ne kvůli Zoelle, ale strašně ráda si kupuji cizí časáky a prohlížím, co je jinak než u nás.

    Somethingbykatep

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky :D No ono o moc nepřicházíš, haha :D A s časákama to máme stejně :)

      Vymazat
  2. on uz ten obal na to mydlo vypada lakave! :D
    taky doma mame nejcasteji mydla na ruce s ruznyma vunema jako cokolada, cukrova vata, atd.. aneb jak dokopat deti, aby si myly ruce, dejte jim vonava mydla a budou si je myt 50x za hodinu :D :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sakra to je hodně dobrá vychytávka :D Ani jsem si neuvědomila, že to vlastně úplně stejně funguje i na mě. Jsem schopná jít si umýt ruce jen tak, protože už prostě přestaly vonět :D Takže až budu mít jednou děti..... :D

      Vymazat
  3. To mydlo vyzerá úžasne! Batiste je klasika, to musím mať vždy! A tá Zoe v novom Cosmopolitane ♥

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu a každý komentář <3

Popular Posts

Like us on Facebook

Youtube