LET'S STAY IN TOUCH | JUNE RANDOMS

8/24/2016

Začněme červnem, kdy jsem se učila na státnice. No, 'učila'... Strávila jsem po dlouhé době nějaký čas v Kutné Hoře, byla jsem na křtu Martinčiné knížky Minimalismus, přejídala jsem se sushim, chodila jsem po procházkách a občas i po večerech na drink. Jo, přiznávám, že jsem prokrastinovala HODNĚ a nejvíc ten týden před dnem D. Každopádně mi to stálo za to a diplom na hlavu nakonec mám, takže co, haha. 

Hodně času jsem v rámci učení strávila ve Starbucksu, protože doma už mi to nelezlo do hlavy. Znáte to - projdete všechny pokoje, od kuchyně po obývák, vystřídáte x možných i nemožných poloh na gauči, posteli, křesle a pak už jen koukáte do zdi. Takže přesně v tomhle stadiu jsem si řekla dost a vyrazila jsem do Starbucksu, který je kousek od místa, kde bydlím. Občas za mnou přišla na kukačku Káťa, ale jinak jsem se tam poctivě učila. Fakt jo.

Jo a taky jsem byla na chvilku šťastnější než normálně. 
Dva dny před státnicema na mě dolehla dost silná depka, že to asi nedám. Díky mým častým výletům jsem se totiž dostala do trošku většího skluzu. ALE po nocích jsem to nakonec všechno dohnala, uff. No a státnice jsem udělala, takže ještě větší UFFFF! Byla tam se mnou Kája, která byla úžasná a s přehledem zvládala moje nekonečné kňučení, že umřu, že to nedám a že se pak určitě zboří svět. Až bylo po všem, tak jsme vyrazily i s Káťou na moje nejoblíbenější pivo. Na nějaké větší slavení jsem neměla náladu, protože jsem byla úplně mrtvá. Ale nebojte, patřičně to oslavuju ještě dodnes, haha.
Navíc mě hned druhej den po státnicích čekalo focení pro Bibloo, takže chápete, že jsem musela nějak vypadat, žejo? Výsledek z focení vám snad brzo ukážu. Článek z backstage jste si mohli přečíst tady.
V pondělí jsem jela s naší redakcí na den na Rock For People, kde to bylo úžasný. Viděla jsem se tam s Adamem a užívala jsem si pocit štěstí. Ještě malou chvilku. No a vzápětí přišlo trošku smutnější období. A až se jednou naučím nehledat štěstí v lidech, tak bude všechno dobré. Ale není to prostě součást lidské podstaty? Nebýt sám? Dobře, filozofování si necháme na jindy. No a abych vás najednou tolik nezahlcovala, tak zbytek července a srpen necháme na příště, jo? Pusu <3

You Might Also Like

6 komentářů

  1. Skvělý článek! Moc mě bavíš :)

    Petra Bartáková

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc Peti! :-) Doufám, že tě budu bavit i dál :-)

      Vymazat
  2. Super fotky :) A doufám, že už máš to depkoidní období za sebou! Nikdo nestojí za to, aby ses kvůli němu trápila, takže úsměv krásko! <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dominko! Že bych to měla úplně za sebou se říct nedá, ale držím se :) Přece jen už mi není 15, abyh vyšilovala, žejo :D Pusu <3

      Vymazat
  3. skvele fotky! a opozdene gratuluju k diplomu.)
    rfp <33
    a treba neco bylo jen ve vzduchu, protoze ja jsem zacatek prazdnin taky nemela uplne nejveselejsi. tak at uz je jen lip! .)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc! <3 Jako doufám, že se zářím se ten vzduch trochu vyčistí haha :D

      Vymazat

Děkuji za návštěvu a každý komentář <3

Popular Posts

Like us on Facebook

Youtube