NÁKUPY | Ještě pár zbytků z Anglie a tak

7/17/2016

Už dlouho tady nebyl new in článek. A protože se mi nashromáždilo vážně hodně věcí, které bych vám chtěla ukázat, tak tady je část z nich. Jako první je to tahle Pro-Keratin Refill řada od L'ORÉAL. Ráda šampony střídám, takže nemám žádného oblíbence, kterého bych používala furt dokola. Ale preferuju značku Syoss, Gliss Kur nebo právě L 'ORÉAL. A tahle keratinová řada je vážně super.

Jako další přírůstek je barevné tužidlo na vlasy... Když jsem se přebarvila způlky na hnědo, ta tmavá barva mi na vlasech nechtěla moc držet (není se čemu divit vzhledem k těm původním bílým vlasům, žejo). Takže tohle tužidlo, byla taková moje záchrana, když se mi barva vymývala. Jen lituju, že jsem si ho nekoupila v tom tmavším odstínu.
Jako další tu je pleťový krém od Dermacolu, čistící pěna od Sebamed, Douglas lak na nehty a malinové Labello. Ani jedno jsem zatím pořádně nevyzkoušela, ale na to malinové Labello se těším asi nejvíc. Já jsem totiž balzámovej maniak a malinovej balzám na rty ještě nemám, haha.
Určitě víte, že pracuju pro dívčí web krasna.cz. No a tahle vůně od Katty Perry mi přišla jako jedno z poděkování za spolupráci. Je to hodně sladká a nezvyklá vůně a doporučila bych ho spíš mladším slečnám. Nicméně, já se s ním ráda voním, když jdu třeba jen do obchodu nebo do fitka. Stejně tak Enrique Iglesias.

Odjakživa používám tekuté linky od Oriflame a řasenku mám nejoblíbenější od Rimmelu - tu okurkovou. Ale tuhle řasenku Fabulous Lash od Miss Sporty musím pochválit. Na cenovou kategorii, ve které se pohybujeme, je fakt super. A tužka na oči se hodí k dotvoření tmavých kouřovek, takže tak.

Štětce jsem koupila v Primarku v Anglii celkem asi za 2 libry? To už si přesně nevzpomínám, ale byly za hubičku. A ten větší štětec na pudr mám fakt ráda!
Tyhle bambulky mě v Anglii strašně nadchly! Nosili je tam skoro všichni! A tahle krémová z New Looku je nejkrásnější. Jinak kabelka je z Primarku a patří mezi moje nejoblíbenější crossbody kabelky.

A nakonec korzetová podprsenka z H&M, kdy se mi ji podařilo ulovit zrovna v době, když byla ve slevě za polovic. Tak jsem si koupila tu stejnou i v bílé barvě. Já mám tyhle střihy podprsenek čím dál víc a víc ráda. Jen vím, že kluci na ně většinou moc pozitivní názor nemají. Ale co je nám do nich, haha. Pusu a zase příště! <3

You Might Also Like

1 komentářů

  1. Ty bambulky na kabelky se mi zacinají také líbit, mozná že si jednu pořídím :) Labello mám ráda a tohlě malinové bylo fajn :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu a každý komentář <3

Popular Posts

Like us on Facebook

Youtube