HAPPINESS CAN BE UNSTABLE AND BELIEVE ME I KNOW A LOT ABOUT THAT

7/08/2016

Včera večer mě zase chytla psací múza. Problém je, že to, co jsem včera vytvořila, není zveřejnění hodné, haha. Některé věci by prostě měly zůstat pod pokličkou. To jistě chápete. Nicméně některé věci pod pokličkou zůstat nemusí a můžou někoho aspoň povzbudit. Dát mu pocit, že v něčem není sám. Vlastně se věc má tak, že se potřebuju vypsat. Zkoušela jsem všechny ty pocity, co se ve mně teď odehrávají, odpoledne vybruslit, ale marně... Takže se z nich pro změnu zkusím vypsat. Jestli to pomůže, netuším, ale za pokus to stojí. Pak už zbývá jenom zpívání a to nechcete :D

Je hrozně vzácné narazit na někoho, s kým si vážně rozumíte. To určitě víte, žejo?  Za poslední půl rok jsem se jednou zamilovala na druhej pohled. Kdy všechno skončilo stejně tak rychle, jak to začalo. A jen jedinkrát jsem potkala někoho, kdo mě naprosto učaroval a řekla jsem si, že to je ON. Nenašla jsem na něm jedinou věc, která by mi vadila. Myslela jsem si, že to je ten, kterého jsem si  tajně vypřála... A věřte mi, že jsem si přála fakt hodně a dlouho! Protože mi strašně moc chyběl někdo, za kým bych mohla vždycky přijít, svěřit se a pak mu usnout v náručí a naopak. Ono totiž ikdyž jsem třeba nebyla v tu dobu sama, tak jsem svým způsobem sama byla. Víte, jak to myslím?!

Takže po tom všem, čím jsem si prošla za poslední rok a půl a po tom, jak jsem hezky z vysoka spadla na hubu při oné "lásce" na druhej pohled (ne, vážně to nebyla opravdová láska, ale to jsem tenkrát ještě nevěděla)...  Jsem si myslela, že se na mě konečně usmálo štěstí.

Fakt jsem si strašně přála někoho takového potkat... A když se tak stalo, věřila jsem na sto procent, že to je konečně on (dobře, tak na 99 %, protože nikdy nevíš). No a pak se zničehonic všechno kouzelné v pravej opak obrátilo jako lusknutí prstem. A já tady teď sedím s vínem v ruce, nemám tušení, co se vlastně děje a přemýšlím, co jsem udělala blbě. A tak nějak si v podvědomí pořád přeju, aby se to urovnalo a aby zase přišlo světlo. Furt si totiž myslím, že to je ON (a veřte mi, že jsem to asi tisíckrát zvažovala a přála si myslet, že není). Jinak si poslechněte song "Not today" k filmu Me Before You. Je krásnej! <3 Dnes jsem ho poslouchala celej den.

You Might Also Like

3 komentářů

  1. Beautiful vest!!! Great pics!

    http://sbr-fashion-fashion.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  2. Wendy, máš pravdu v tom, že některé věci by se zkrátka měly držet pod pokličkou, ale někdy musí všechno ven :) Upřímně tvou situaci z vlastní zkušenosti neznám, takže nemám jak bych ti v této chvíli poradila. Co ale vím, že to je strašně nepříjemné. Mám za sebou léta a léta marného snažení o zaujmutí "druhého pohlaví" a veškerá snaha pokaždé přišla vniveč. Promarnila jsem tímhle toužením a soužením 16 let svého života, a to není hezký. Bohužel to dospělo až do stádia, kdy už prostě na lásku přestávám věřit, protože jediné, co vidím, je odmítání, lhostejnost a ignorace. A já už jsem z toho prostě unavená. Nebaví mě to. O to horší to musí být ve chvíli, kdy jsi do člověka tak strašně zamilovaná, že ti nečekaný sled událostí, nebo jen prostě přecvaknutí v hlavě toho druhého, vezme půdu pod nohama a prostě "spadneš na hubu". Mám za sebou škobrtnutí, strašně moc škobrtnutí. Škobrtnutí s těmi, u kterých jsem věřila v něco víc, kdy už jsem to téměř měla na dosah, a upřímně bych nechtěla zažít ten krutý pád, který jsi zažila ty. Doufám, že se z něj vzpamatuješ, že se situace urovná a že zažiješ to štěstí, které si zasloužíš :) Určitě bude líp :) Jen někdy prostě musí být špatně, aby se vše nakonec v dobré obrátilo :)

    OdpovědětVymazat
  3. já teď našla také někoho, s kým si na 99% rozumím, je to jiné než u tebe asi, ale už teď se bojím, že bych ho mohla ztratit... a to spolu zatím jen tak lehce kamarádíme...:). Držím palce aby vše dopadlo tak jak by jsi chtěla, na každé čeká to světlo jasné, kdy bude dobře:)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu a každý komentář <3

Popular Posts

Like us on Facebook

Youtube