NEW IN | Co jsem si přivezla z Anglie, dárečky od Avonu a další

3/08/2016

V Anglii mají úplně boží výběr paletek! Možná je dobře, že u nás v drogeriích to tak není, protože potom bych za kosmetiku určitě utrácela strašně moc peněz haha. Nicméně tohle je paletka iconic 2 od Makeup Revolution a mám pocit, že u nás je k dostání na eshopu Parfums za 200 Kč.
Jako další tu mám paletku na úpravu obočí - taky z Anglie. Koupila jsem si medium verzi, dostupná je ale taky v tmavších odstínech. Akorát netuším, jestli se dá koupit i u nás. Každopádně je úplně super. Vyhovuje mi, že tam je i highlighter a všechno, co k úpravě obočí potřebuju. I zrcátko!
Ve vánočním balíčku od Avonu jsem dostala hned několik věcí. Jedna z nich byl tento lak na nehty, který má nádherný odstín. Dostat ho ale dolů z nehtů je hotový zázrak. To je asi jediný důvod, proč ho nenosím tak často. Jinak bych ho asi nesundala.
K Vánocům jsem dostala mimo jiné sprchový gel od Yves Rocher, který náááádherně voní. Takže jestli berete večerní hygienu jak já jako rituál, neměl by vám tento shower gel chybět ve sbírce, protože díky němu pak po koupeli budete vonět jako princezny! Děkuju Kristýnko!
Miluju takové ty obchůdky s dekorativními věcmi do domácnosti. Na to byla Anglie naprosto bezkonkurenční, protože všechny ty blbůstky, co mají v Anglii, tady prostě neženete. Byl to ráj! Věřte mi! Přátelství je pro mě jedna z nejdůležitějších věcí v životě (pro koho ne!), takže jistě chápete, že tohle srdíčko jsem tam nemohla nechat. A vzala jsem rovnou dvě - jedno jsem dala Kátě k Vánocům!
Od mojí milované Káji jsem dostala kromě rtěnky, kterou už jste mohli vidět v minulém new in postu, tenhle obal na karty s plameňáky! Není krásnej? Jo a to rozkošné mydýlko je od mamky. A jak krásně voní!
Ohřívač rukou, na který jsem narazila, když jsem byla na podzim v Londýně. Je z Primarku a stál v přepočtu  jen 40Kč, takže je jasný, že musel být můj! Navíc sovičky u mě pořád letí. Ikdyž jako náušnice už je nenosím. Taky jste několik let zpátky měli sovičkové období? Pamatujete, jak byly sovičky hrozně cool, ne? 
Když nosím crossbody kabelku, tak se mi do ní většinou nevejde moje velká peněženka. A ikdyby, tak by to bylo to jediné, co bych tam narvala. No a povalování peněz všude možně po kabelce už mě taky přestalo bavit. Proto jsem ten problém vyřešila touhle roztomilou peněženkou na drobné. Máte podobný problém?
Věděli jste, že existuje takováhle láhev na běhání? Má jenom cca 300 ml, takže těžká není, pohodlně se drží a je ideální na dlouhé tratě. Když vám vyschne (kdo běhá, zná), tak se můžete v klídku hned napít a nemusíte čekat až domů. Kdo mě sleduje od začátku mého působení v blogoféře, tak určitě ví, že běhání je moje srdeční záležitost! Ale taky ví, že poslední dva roky jsem ho moc často nepraktikovala. Takže tohle je  prosím moje motivace na jaro!
Druhá část vánočních dárečků od Avonu, kdy musím vyzdvihnout ten zápisníček, protože nemá chybu! Akorát je na mě možná moc barevný. Co se týče rtěnky, tak je to na mě takový moc těžký odstín, který se hodí spíš k večernímu líčení a zatím jsem ji nepoužila. No a ten bronzující pudr ve štětci taky teprve čeká na testování, ale vypadá super! 
A poslední věcí v dnešním new in článku jsou tyhle dvě horké čokolády. Horkou čokoládu zbožňuju, ne že bych to s ní přeháněla, ale jednou za čas si dám. V Anglii je populární Cadbury (ale to už určitě víte z minulých faktů), no a taky si tam angličani hodně kupují Maltesers (znáte?), takže když jsem od nich uviděla i horkou čokoládu, zachtělo se mi ji vyzkoušet! A ta Cadbury karamelová vlevo bude taky mňamka (#rozhodněnezahezkejzadek) :D Krásný den všem! <3

You Might Also Like

9 komentářů

  1. Anonymní8/3/16 10:58

    Prosím vrať s zpet na blond!! a vykašli se na Kubu už je to trapne

    OdpovědětVymazat
  2. Jo tady mají uplny ráj kosmetiky :))) Super věci :)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  3. Ty paletky jsou nádherné a soví ohřívač rukou nejrozkošnější! <3

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné produkty, líbí se mi hlavně paleta, jsou to přesně odstíny, které sama používám.

    Marketatrpisovska.blogspot.cz//LIFESTYLE BOOK

    OdpovědětVymazat
  5. ten sprchač vyzera užasne a ešte ked pekne vonia juj mam rada YR a ešte som ho nemala.. paletka na obočie sa mi páči ale nerozumiem prečo je tam toľko bledých odtieňov :-D A nemám dobrú skúsenosť s miss sporty paletkou na obočie bol tam tieň a vosk hnedý a ked som si v priebehu dňa pretrela nahodou po obočí rozmazalo sa mi to :-( preto som pri tychto paletkach už opatrna

    OdpovědětVymazat
  6. kéž bych také mohla běhat :3 toto ti závidím. máš na to pěknou flašku. Celkově hezké věci a ty mýdla jsou roztomilý.

    http://somethingbykatep.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Ohřívač ruko je úžasný! :)

    OdpovědětVymazat
  8. Rád bych Wendy upozornil, že je zde jistě dost lidí, které by potěšilo nové video na jejím YouTube :) :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu a každý komentář <3

Popular Posts

Like us on Facebook

Youtube