PHOTODIARY | SOME PICTURES FROM PRAGUE, BACK IN LONDON AND MY NEW YEAR'S RESOLUTIONS

1/07/2016

S novým rokem přichází také nová předsevzetí. Nejsem zrovna ten typ člověka, který se limituje, že něco změní až od pondělí nebo od nového roku. Ale myslím si, že je vždycky dobré mít nějakou vision board, co bychom si chtěli v novém roce splnit, abychom naše cíle měli pořád na očích. Ať už ty materiální nebo ne. Ta moje vypadá asi takhle:

  • zvládnout zkoušky na univerzitě v Nottinghamu
  • začít pořádně cvičit a mít už konečně můj vysněnej zadek jako má Kája (Jo, mít nejlepší kamarádku s takovým zadkem je dost dobrá motivace, haha :D)
  • udržet si ty super lidi, které mám kolem sebe a jsem za ně neskutečně vděčná!
  • a naopak si držet od těla ty, kteří už tak super nejsou a jen mi vysávají energii - určitě víte, o čem mluvím!
  • následně v červnu v klídku dokončit školu v ČR
  • dostat se na mediální studia na UK nebo na rok přerušit studium a odjet pracovat do Anglie
  • přes léto odjet pracovat někam do zahraničí - ať už na nějakou stáž do zahraniční firmy přes Erasmus nebo v oblasti gastronomie - každopádně to musí být můj milovaný Londýn!
  • posunout se s blogem (a teď už i YT) zase o kousek napřed a předat vám co nejvíc
  • poznávat nové lidi
  • koupit si nový foťák na natáčení videí - pořád se nemůžu rozhodnout jestli tolik profláklý Olympus Pen E-PL7 nebo Canon EOS 700D (Co myslíte?)
  • a víc už mě toho teď nenapadá... Každopádně, jaké jsou VAŠE přání do roku 2016?

Moc se těším, až si přečtu vaše komentáře! A teď už k fotkám broučci... Dobrou noc <3
Pár fotek z Vánoc a naše společná fotka ze Silvestra, který byl naprosto boží! Vážně! Jak jste oslavili Nový Rok vy? Byli jsme v našem bytě v Praze a pak jsme vyrazili do Retra.
Doma jsem hodně vařila, pila kafe z mého milovaného kávovaru a byla jsem znovu u kadeřnice na dodělání vlasů, které zbožňuju, ať si každý říká, co chce. A vážně přemýšlím, že to časem na nějakou dobu ztmavím úplně. 
Před odletem do Londýna jsem byla ještě pár dnů v Praze. Šla jsem na kafe s Kájou, byla jsem na mé oblíbené číně na Karlínském náměstí a objednala jsem si sushi ze Sushi Time - jak jinak, haha.


Včera přišlo loučení s mojí malinkou beruškou a letěla jsem zpátky do Londýna, jéééj! <3 Přiletěla jsem na Stansted, kde jsem asi 45 minut hledala autobus, potřebovala jsem se dostat na Kings Cross. To byla fakt sranda :D Nakonec se mi to teda povedlo, takže jsem se pak patřičně odměnila sushim na Covent Garden a vyrazila jsem za kamarádem do Rules. A na dalších fotkách můžete vidět Leicester Square a ulici v Notting Hill :)

You Might Also Like

12 komentářů

  1. Jee ty si kráska! Vlásky máš naprosto super! A tvoje fotky je jedna velká bomba.:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkné fotky, ombré ti nehorázně sluší :)

    www.ketyland.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Co se týče foťáku, mám PEN a spokojenost je obrovská, takže mohu jen doporučit :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju za doporučení! <3 Asi si ho koupím na konci ledna za zkoušky. Už jsem na 80 % rozhodlá, že Pen místo Canonu :D haha

      Vymazat
  4. Wow ty vlasy mas uzasne. :-)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  5. Tvoje cíle jsou super a musím říct, že ve většině se shodneme! :) Jen já musím dokončit gympl...Ale dál mám podobné plány, buď se dostanu na UK nebo na MU na média, nebo vyjedu taky na rok pracovat do Anglie :) Pokud vyjde první možnost, budu pak určitě chtít na erasmus :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě ho dokončíš! :-) A budu ti držet palce! My to UK zmáknem haha :D No a jako jestli ne, tak je podle mě vážně nejlepší možnost to na rok zabalit a vycestovat :)

      Vymazat
  6. Jo a ješět musím dodat..na těch fotkách ti to moc sluší! <3

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu a každý komentář <3

Popular Posts

Like us on Facebook

Youtube