NEW IN

1/12/2016

Všimla jsem si, že už tady hodně dlouho nebyl new in článek, a že se mi nahromadila pěkná hromádka nových věcí. Dnes vám ukážu ty, které jsem si vzala s sebou do Anglie a zbytek až budu zase zpátky v ČR. Začnu krytama na mobil - nový průhledný obal jsem už od listopadu potřebovala jako sůl. Ten, co jsem měla totiž nějakým záhadným způsobem zežloutnul. Stalo se vám to někdy taky? Tenhle jsem dostala k Vánocům a jsem nejvíc happy! Stejně tak jako za ten Jack Daniel's cover. Ten jsem si koupila od Ejvi z www.ejvifreedom.com, takže pro mě má ještě přidanou hodnotu. Ejvi totiž byla první blogerka, na kterou jsem narazila před 7 lety, její blog mě učaroval a já jsem si řekla, že bych taky chtěla zkusit blogovat! And here we are!
Tuhle úžasnou paletku jsem dostala od bráchy k Vánocům. Je úplně skvělá, takže můžu jedině doporučit! Odstíny jsou perfektní, stíny nijak extra nepráší a drží perfektně.
Když jsem si nechala ztmavit vlasy, zjistila jsem, že ale nemám žádný suchý šampon na hnědé vlasy. Měla jsem jenom od Batiste na světlé. A protože jsem líná to dvě hodiny z vlasů vyčesávat, Ježíšek mi přinesl tenhle od Lee Stafford, což je moje nejoblíbenější značka suchých šamponů. No a pak můžete vidět moji Zoella beauty kosmetickou taštičku, kterou jsem si koupila v Nottinghamu ještě na podzim a je naprosto bóžo!
Došly mi korektory, takže jsem si koupila Match Perfection od Rimmel London, který je můj oblíbenec už delší dobu a pak jsem chtěla vyzkoušet i Lasting Finish, který taky není špatný, ale znovu už bych si ho nekoupila. Máte s nimi taky nějakou zkušenost? Kdyžtak dejte vědět do komentářů, zajímal by mě i váš názor na tyto korektory.
Další věc, která nesmí chybět v mém šatníku, jsou (jak jistě víte - obzvlášť někteří anonymové) černé silonky. Takhle v zimě je nosím docela dost často. Ikdyž je pravda, že co jsem v Anglii, tak převážně nosím džíny! Nejlepší zkušenost mám s těma z H&M.
Bioderma je jedna z mých nejoblíbenějších značek pečující kosmetiky. Používám od nich micelárku (přijde mi, že hrozně moc blogerek ji používá haha) a tenhle čistící gel je taky parádní! Znáte ho? :-)
Od svýho miláčka Káji jsem dostala k Vánocům tuhle rtěnku od KIKO Milano, která má úplně parádní odstín a určitě ji brzo uvidíte v outfitovém článku <3 A nakonec tu mám tenhle parfém, který je ideální do kabelky. Má 5ml, takže si ho můžete vzít s sebou třeba i do letadla! A nádherně voní!

You Might Also Like

7 komentářů

  1. Naprosto nadherne new in! Kosmetiky neni nikdy dost, ze :D Jinak krytu na iphone taky ne, mam ho nove a take ted shanim :)

    OdpovědětVymazat
  2. Burberry jsem měla vzoreček a je to krásná vůně, kterou bych brala v plném balení hned :) Pěkné věci, zaujala mě paletka z Douglasu

    OdpovědětVymazat
  3. Rtěnka má naprosto úžasný odstín! No a Zoella taštička? Dostala jsem jednu k Vánocům a neexistuje podle mě nic hezčího :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moje Kája má dobrej vkus :D :) Mě ta taštička uchvátila na první pohled!

      Vymazat
  4. Paletka se mi hodne zalibila, rtenka ma krasny odstin, byla jsi v Nottinghamu ve Viktorce v tom obchodu Kiko? Bych tam rada sla, ale vzdy narazim na hodne lidi a nechce se mi tam mackat. :D

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé! Tam je Kiko? Nebyla! :D :-) Tak to se tam musím zajít podívat! Jako mně přijde, že ve Victorce je vždycky milion lidí všude :D Když jdu do Tesca, tak to je za trest haha

      Vymazat
  5. Ten rimmel korektor je skvelý tiež ho používam už nejaký čas... púder som ešte neskúšala...vyhovujem mi Astor Perfect Stay, ktorý je perfektne bledý :) takisto súhlasím, že najlepšie silónky sú z H&M!
    LadyinBlack

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu a každý komentář <3

Popular Posts

Like us on Facebook

Youtube