LET TODAY BE THE START OF SOMETHING NEW

10/03/2015

Ahoj všichni, zdravím vás z Anglie. Původně jsem chtěla přidat článek den před odletem, potom když jsem přiletěla, pak když jsem byla poprvé ve škole.... Ale bylo toho na mě tolik nového, že jsem se k tomu prostě dřív nedostala. Jezdili jsme na výlety po okolí, ve škole jsme měli nějaké schůzky a já jsem chodila domů vždycky až k večeru a vyčerpáním jsem ulehla do postele a vstřebávala jsem všechny ty nové informace a přehrávala jsem si, co jsem ten den dělala a co na tom bylo zvláštní a hodné zapamatování. A věřte, že toho bylo hodně. Třeba v autobuse tady nepotkáte žádného ubručeného řidiče, ale všichni se na vás usmívají a chtějí si povídat. Nebo ta univerzita je něco neuvěřitelného. U nás v ČR nic podobného neexistuje. Všichni studenti, kteří tu můžou studovat celé tři roky musí být ti nejšťastnější na světě. Jsem tu jako Alenka v Říši divů a věřte nebo ne, moc mě to baví a jsem štěstím bez sebe, že se mi splnil sen a můžu tady být. Dobrou noc <3
Náš poslední společný večer před odletem. S Kubou i s rodiči si ale každý den voláme přes FaceTime, takže žádný velký homesick zatím nepociťuju. Jediné stvoření, s kterým toho moc přes obrazovku nenamluvím, je Zoe - ta mi chybí obrovsky moc.
Na letiště jsme přijeli jen tak tak, ale letadlo jsem v pohodě stihla. Nejhorší byla cesta z letiště v Anglii na místo, kde bydlím. Myslela jsem, že mi upadnou ruce a rozpadnou se mi záda. Příště radši taxi... Tohle už nikdy víc.
Náměstí se sice rekonstruuje, ale přesto má své kouzlo.
Vzala jsem si foťák a šla jsem jen tak fotit po okolí. A ikdyž se vám může zdát, že jsou všechny fotky vesměs stejné, já se na ty anglické domky nemůžu vynadívat. A myslím, že mě to ještě nějakou dobu nepřejde, takže vás s tím budu nějakou dobu trápit, ha ha.
Když jsem byla minulý víkend v nákupním centru, objevila jsem tam úplně dokonalý pet shop a měli tam mooooc morčat. Úplný ráj! Takže už vím, kam se budu chodit utěšovat v těch nejhorších chvílích. Na další fotce pak mám super klíčenku, kterou jsem dostala od tety. Přišlo mi super ji použít na klíček od nového domova.
Výhled z mého pokoje do zahrady je balada pro mé oči. Všude zeleno a když ještě svítí sluníčko, člověka to nabije pozitivní energií. Pak jsem byla nakupovat v M&S, který je teda taky nesrovnatelný s tím naším.
Moje první návštěva Primarku byla rychlejší, než jsem čekala. Zkoušela jsem nějaké kabáty, ale měli jen 36 a ta mi byla velká. V Zaře mi nesedla ani velikost 34, což mě přivádí na myšlenku, že dřív nebo později tady asi umrznu, protože s sebou jsem si vzala jenom lehký podzimní kabátek, ha ha.
Salát, který jsem si udělala ze surovin z M&S byl výborný. A na další fotce můžete vidět zasloužený odpočinek po naší procházce Nottinghamem. A mimochodem ten Strongbow Dark Fruit je top!

ASK.FM / FACEBOOK / WE HEART IT / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

You Might Also Like

3 komentářů

  1. Ty jsi v Nottinghamu? Taky tu bydlim.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jooo :-) Tyo, to je náhodička! Věděla jsem, že jsi v Anglii, ale netušila jsem, že zrovna v Nottinghamu :D

      Vymazat

Děkuji za návštěvu a každý komentář <3

Popular Posts

Like us on Facebook

Youtube