RIMMEL LONDON PRESS CONFERENCE

8/03/2015

IMG_6424_Fotorupr
Na tiskovce pro novináře Rimmel představil několik novinek. Některé už jste mohli vidět v minulém kosmetickém "new in" článku. Například nude kolekci rtěnek a laků na nehty nebo okurkovou řasenku wake me up. Nude rtěnky už jsou dokonce i v prodeji. Já jsem si odstín č. 45 kupovala v DM drogerii v Olympii v Brně. No a na některé produkty si ještě musíme chvilku počkat. Ale nebojte, už to dlouho nebude trvat. Co se týče značky Rimmel, tak je to jedna z mé nejoblíbenější drogerkové kosmetiky. Mám ráda jak jejich řasenky, tak rtěnky z řady Kate Moss nebo rychleschnoucí laky na nehty. A jejich pudr Stay Matte používám už několik let. Jaký vztah máte ke značce Rimmel vy? Máte nějaký oblíbený produkt od Rimmelu? :-) Pusu!

IMG_8211_Fotor IMG_8212_Fotor IMG_8218_Fotor IMG_8215_Fotor IMG_8216_Fotor IMG_8219_Fotor IMG_8220_Fotor IMG_8221_Fotor IMG_8224_Fotor IMG_8226_Fotor IMG_8231_Fotor IMG_8236_Fotor IMG_8251_Fotor IMG_8237_Fotor IMG_8243_Fotor IMG_8253_Fotor IMG_8300_Fotorupr

ASK.FM / FACEBOOK / WE HEART IT / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

You Might Also Like

10 komentářů

  1. Od Rimmelu mám ráda hrozně moc věcí, make-up Match Perfection, skvělé jsou jejich nové laky:) korektor Match Perfection, pudr,rtěnky.. Jediné co mi nevyhovuje jsou řasenky.

    OdpovědětVymazat
  2. Od Rimmel se mi líbí ty nude rtěnky :))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  3. Na rtěnky jsem koukala už v drogerii a moc mě nezaujali,mohla by být větší škála odstínů, klidně i tmavší nude až do tmavě hněda. Ale co se týče celé kosmetiky Rimmel, s pudrem to máme stejné, už několik let je mojí stálicí a mám moc ráda makeupy, jsou pro mě i cenově přijatelné:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Pěkné fotky z "akce" :D :) používám stejný pudr, ale to je vše. Stíny od rimmelu jsem zkoušela asi dvoje, oboje byly špatně pigmentované, lesky nepoužívám a ke rtěnkám Rimmel jsem se zatím nedostala :)

    OdpovědětVymazat
  5. Všechny věci vypadají parádně:) dneska jsem koukala na tu bílou transparentní rtěnku a dost o ní uvažuji:)
    One blondie life

    OdpovědětVymazat
  6. Nude rtence jsem taky neodolala a hned si ji musela koupit :)

    http://curyinthecity.blogspot.cz/
    Fashion Paris&Prague

    OdpovědětVymazat
  7. rimmel je skvela znacka!!

    http://egombikova.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  8. Jé, muselo to být super! :)

    OdpovědětVymazat
  9. Skvelé občerstvenie ♥ Ja by som tam šla len jesť;D

    OdpovědětVymazat
  10. Rimmel mám ráda. Zrovna teď píšu o té jejich nové řasence. :)

    STYLE WITHOUT LIMITS

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu a každý komentář <3

Popular Posts

Like us on Facebook

Youtube