LAZY SATURDAY

2/08/2015

Už je to několik hodin, co se snažím něco udělat s designem blogu. Zatím jsem v levém sloupci udělala, řekněme, velmi jednoduché hashtagové menu a rozčlenila všechny články pod štítky, aby byl blog přehlednější a líp se vám vyhledávaly články podle jednotlivých kategorií. Navíc jsem vymyslela pár zajímavých rubrik, které by mohly oživit blog. Jde o homekeeping&inspiration (protože už mám tak napůl vlastní domácnost) a places to visit, které se budou týkat hlavně tipů, kam zajít v Praze. Přijdou vám rubriky zajímavé?

Myslela jsem, že dnes ještě pohnu s interaktivní horní lištou, kterou jsem chtěla vytvořit, ale zatím se zdá, že na ni jsou mé schopnosti krátké. O to víc, když ani nevím, pod čím vyhledávat na internetu návod. Nechci klasické menu pod záhlavím, ale nad ním a nikde ne a ne najít návod, tak kdybyste o něčem věděli, budu ráda, když mi napíšete do komentářů.

Jinak můj víkend není ničím zajímavý... Jak v Praze řádí chřipková epidemie, tak jsem raději zavřená doma a nevystrkuju čumák. Navíc ve čtvrtek mi nebylo úplně nejlíp, tak to nechci zbytečně pokoušet. A v pondělí dělám jazykové zkoušky na Erasmus, tak se stejně musím koncentrovat na ně. Jak trávíte víkend vy? Aktivně nebo pasivně jako já? :-)

You Might Also Like

4 komentářů

  1. Ty jsi alespoň upravovala menu, to já jsem neudělala včera vůbec nic! Dneska to budu muset dohnat. Takže mám na programu učení, cvičení, články,...A design bych na blogu také ráda trochu pozměnila, ale právě protože to také moc neumím, celkem se bojím se do toho pouštět :D

    OdpovědětVymazat
  2. Držím palce s designem :) a užívej neděle :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ten hrníček je úžasnej ♥ Těším se na nový design
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu a každý komentář <3

Popular Posts

Like us on Facebook

Youtube