ADIDAS SHOWROOM

2/06/2015

Holky, kdyby jste věděly, jak hektických bylo posledních pár dní. Ale všechny zkoušky mám už naštěstí tento semestr za sebou. Přiznám se, že tento článek už mám rozepsaný víc jak týden, ale ne a ne ho dopsat. Tak hrozná jsem! Dnes bych vám ráda pověděla o zatím nejlepším dni v roce 2015. Ve čtvrtek 22.1. jsem konečně po nějakých 6 letech potkala Anetku♥ a je naprosto dokonalá. Máme spolu velké plány a už se nemůžu dočkat, až je spolu všechny zrealizujeme. Třeba až mě vyškolí ve fitku, haha. Kdo by nechtěl lekci ve fitku od Annie? Samozřejmě moc děkuji také mojí Kájince (a ano, taky si mě můžeš ve fitku podat :D) i Mary, kterou jsem poznala a těším se na další naše shledání :-)

A teď už k samotné kolekci Adidas jaro/léto 2015... Musím říct, že se povedla! Já sama jsem vždycky byla spíš fanynka Nike, ale tato kolekce mě vážně učarovala. Na wishlistu mám hned několik kousků (samozřejmě, že těch nejdražších :D). Na fotkách můžete vidět fialkové tílko a legíny, které mě prostě dostaly a musí být moje! Nejvíc mě zaujala především sportovní kolekce, protože jsem vášnivý běžec, ale i jejich lifestylová kolekce byla povedená a hezky barevná. Věřím, že ten, kdo tento styl uznává i pro běžné nošení, by si v ní našel to svoje.

Perličkou sportovní kolekce byla část kolekce navržená Stellou McCartney, na níž mě nejvíc zaujaly tílka a podprsenky. Ty se cenově pohybují do dvou tisíc, což je docela pálka, ale zase když porovnám ceny třeba zrovna s Nike, tak je to plus mínus autobus to samé. Od Nike jsem si pořizovala legíny za dva a půl tisíce a legíny od Adidas Stella McCartney stojí dva tisíce tři sta. Klasické Adidas legíny koupíte za dva tisíce. Kolik peněz utrácíte za oblečení na sport? A jaký je váš nejdražší kousek? Já se přiznám, že ty Nike legíny, haha :D

Na závěr se ještě můžete podívat na video od Annie:


ASK.FM FACEBOOK / WE HEART IT / INSTAGRAM BLOGLOVIN

You Might Also Like

3 komentářů

  1. Já jsem teda za legíny od adidasu utratila 790,-Kč. Jsou sportovní a dole se zipy!! což je u adidas/nike málo k sehnání:D A dvojku bych za ně teda nedala, leda že bych se tomu věnovala závodně:)

    OdpovědětVymazat
  2. Jste kočky :) Boty se mi z té kolekce líbí nejvíce
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu a každý komentář <3

Popular Posts

Like us on Facebook

Youtube