DÁREČEK K NAROZENINÁM

11/15/2013

Dobré ráno slečny :),
protože jsem byla asi mooooc hodná a můj brouček je navíc moooc bystrý, všiml si, že bych nutně potřebovala novou peněženku. Využil tedy příležitosti a takhle mile mě obdaroval k narozeninám :) Přiznám se, že mě ani tak moc nepotěšila značka peněženky, jako spíš to, že během těch 5 měsíců, co jsme spolu, poslouchal a všímal si toho, co říkám, co bych si přála. Je to ohromně obdivuhodný a ještě víc si ho proto vážím. No a nakonec jsem neodolala a musím se vám trochu pochlubit. Líbí se vám? A jak jste na tom s peněženkou vy, radši velké či malé? :) Já ráda oboje.

W.


You Might Also Like

11 komentářů

  1. Moc hezká:-)

    www.lucieglam.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Já jedině ty velké. Mám peněženku z Primarku, ale už také dosluhuje :/ :) Ta tvoje je super :)

    OdpovědětVymazat
  3. Peněženka je krásná! :-) A máš určitě skvělého přítele, protože v dnešní době ne každý dokáže vnímat a poslouchat naše ženské potřeby. :-D

    OdpovědětVymazat
  4. Tak ta je přímo božská! :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. je krásná! taky miluju velké peněženky:)

    OdpovědětVymazat
  6. Tak ta je nádherná Je fajn, že máš takového kluka :)) přeju vám to!

    www.andie-chambers.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  7. To je milé. :) Musím říct, že přítel mi také většinou dává to, o čem mluvím a on ví, že si to třeba opravdu přeju. Je fajn, že takoví lidi ještě existujou. :)

    OdpovědětVymazat
  8. Moc pěkný dárek. :) Taky bych potřebovala novou peněženku. Loni jsem k Vánocům dostala krásnou zebrovanou, černé pruhy byly takové chlupaťoučké, ale bohužel už místama slezly a teď jsou tam nehezké fleky. :/ Asi napíšu Ježíškovi o další. :D

    A pokud budeš mít chuť a čas zapojit se do Liebster blog award, budu ráda. :) Nominovala jsem tě jako pokračující blog. :)

    OdpovědětVymazat
  9. I když to asi bude originál, tak ti to stejně nikdo věřit nebude...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A proč by mi to nikdo nevěřil? :-) Navíc tady přece vůbec nejde o značku.. Než komentuješ, přečti si první text, protože pak ztrácí komentář význam.

      Vymazat

Děkuji za návštěvu a každý komentář <3

Popular Posts

Like us on Facebook

Youtube