RAINY DAY SERIALS

6/26/2013

Už několikátým dnem prší a paty nevytáhnou z baráku snad ani ti, co tak dlouho nadávali na tropické vedra. Teď už můžem jenom čekat na povodně number 2 nebo se jít někam ven otužovat do rybníků či řek, to vše dle tvé chuti... Já sama preferuju to domácí čekání a zpříjemňuji si ho seriály. Proto mě tak napadlo, že by některé z vás mohlo zajímat, jaké seriály to jsou. Zapomeň na Pretty little liars nebo The Vampire diaries. Myslím, že je čas poukázat i na existenci jiných seriálů :)


W.

1. LOST GIRL
Mladá succuba Bo zjistí, že patří k mysteriózním bytostem, které si říkají Fae. Do světa Fae patří celá řada nadpřirozených bytostí - vlkodlaci, král krve, sirény, upíři a jiní měňavci. Bo stojí před rozhodnutím zvolit si svět světlých nebo temných Fae. Nakonec se nepřidá ani k jedněm a zůstane ''nezařazená'', což se pak nese celým seriálem. Se svojí ukecanou kamarádkou Kenzi, kterou zachránila v baru, si otvírají detektivní kancelář. Přichází za nimi Fae z obou stran a žádají je o pomoc... No a holky se nám v každé epizodě zapletou do něčeho nebezpečného, z čehož vždy vyváznou na poslední chvíli.
- Zatím jsou natočeny 3 řady seriálu.

2. TEEN WOLF
Dalo by se říct, že je to další řadový seriál s fantasy tématikou a v recenzích se dočtete jen to nejhorší - nevím proč, ale mám pocit že veškerou tu kritiku píšou z většiny kluci. No a já jsem prostě normální holka, co si vystačí s trochou romantiky,  na recenze moc nedá a to, že přeměna vlkodlaka znamená jen nasazení žlutých čoček a falešných drápů v maskérně, tak ať!
Seriál vypráví příběh mladého Scotta, který není příliš oblíbený a ačkoli by si přál zazářit ve školním lacrosu, tak většinou sedí na laviččce. Jednoho večera ho vytáhne do lesa jeho nejlepší kámoš Stiles a Scotta kousne vlkodlak. Jeho život se poté obrátí naruby. Stává se oblíbeným ve škole i v lacrosovém týmu, zamiluje se do nové dívky ve škole, Allison a do toho se musí vypořádat s novým způsobem života. Života vlkodlaka...
- Nyní se vysílá již třetí řada seriálu.

3. ARROW
Miliardářský playboy Oliver Queen je po objevení vraku lodi prohlášen za mrtvého. Jenomže po 5 letech je objeven na jednom z ostrůvku uprostřed Pacifiku. Po návratu do Starling city je přivítán svojí matkou Moirou, sestrou Theou a nejlepším kamarádem Tommym. Všichni však cítí, že to není ten Oliver jako dřív a jen Oliver ví, kým se opravdu stal. Vytváří postavu ochránce Arrowa a snaží se napravit to, co způsobila jeho rodina a další boháči ve městě. Časem zjišťuje, že jeho matka ví o potopení lodi, které se stalo jeho otci a málem i jemu osudným, mnohem víc, než kdokoliv jiný. A jak to tak bývá lásce se zde taky nevyhneme. Jak to dopadne mezi jeho bývalou snoubenkou Laurou a Oliverem?
- Zatím 1 řada seriálu. Na podzim se očekává pokračování.

4. THE LYING GAME
Tento seriál vychází z knihy od Sary Shepard, autorky série Pretty little liars. Je už z obrázku znát, že je také pod záštitou ABC Family stejně jako Pretty little liars.
The Lying game je o dvojčatech Emmě a Sutton, které jsou obě vychovávány nevlastními rodiči. Avšak s jedním rozdílem: Sutton měla to štěstí a žije si jako v pohádce u bohaté rodiny. Kdežto Emma bydlí v zapadákově s nevlastním bratrem, který ji sexuálně obtěžuje a nevlastní matka ji nesnáší. Když je Emma obviněna z krádeže, rozhodne se utéct z domova za svojí sestrou Sutton, která je pro začít pátrat po jejich biologické matce. Vymění si tedy role a Sutton odjíždí do Californie, zatímco Emma žije život své sestry.
- Zatím vyšly 2 série a druhá je stále v jednání.

ASK.FM FACEBOOK / WE HEART IT / INSTAGRAM

You Might Also Like

7 komentářů

  1. Už by mohlo být zase krásně! Válení se doma mě nebaví :/ Tyjo díky za tipy na seriály určitě něco z toho začnu sledovat :))

    OdpovědětVymazat
  2. těším se, až bude zase krásný počasí :) Tohle je strašný. A The Lying Game je boží seriál :))

    OdpovědětVymazat
  3. TLG jsem koukala a štve mě, že furt neví, jestli pojedou dál nebo ne. :D Jinak se teď těším na novou sérii Skins, to je nejúžasnější seriál. ^^

    OdpovědětVymazat
  4. Tyhle seriály nejsou zrovna můj šálek kávy. Jinak taky bych brala lepší počasí...tohle není noc moc.
    Style Without Limits

    OdpovědětVymazat
  5. TeenWolfa i Lying game zbožňuju! Bez TW bych nevydržela, ale u TLG jsem si dala kvůli reklamci noťasu a zkouškovému pauzu.. To mi připomíná, že to musím co nejdřív dohnat a podívat se na díly, které jsem zanedbala. :D

    A ještě k TW.. Radši mám vlkodlaky, kterým se nasadí žluté čočky, drápy a přilepí pár chlupů než upíry, kterých je poslední dobou požehnaně. Konečně někdo, kdo v dnešní době nepřišel s upírama. :) (Styles, Derec a Isaac! ♥ :D)

    OdpovědětVymazat
  6. Na ten poslední se chci kouknout. :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Doporučuji ještě The secret circle... mě osobně to zaujalo ;)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu a každý komentář <3

Popular Posts

Like us on Facebook

Youtube