My favourite bloggers/part 1

1/04/2013

Všimla jsem si, že celkem oblíbenými články jsou ty o oblíbených blogerkách. Tak jsem se rozhodla také přispět do našeho blogového vesmíru. Už teď ale vím, že najednou to určitě nedám. Oblíbených blogerek mám fakt moc, takže článek rozdělím zase na několik a na koho se nedostane, tak se prosím nezlobte, ale přece jen tu z toho nemůžu udělat blog o oblíbených blozích. To by vás určitě moc dlouho nebavilo. Však víte, co tím myslím :)


http://www.theblondieverse.com/

Naši kouzelnou Martinku musíte znát snad všichni, co se jenom trošku zajímáte o fashion blogy a pohybujete se v této sféře. Sledujuji už od časů, kdy byla ještě tmavovláska Martine Toquée a psala na blog.cz. Horlivým čtenářem jsem byla i v době, kdy byla na Rhodesu a díky ní jsme loni s holkama vůbec někam letěli.  Je pro mě úžasné sledovat její růst v blogování a její styl psaní je pro mě bezkonkurenční <3 Málokdy se mi stane, že bych se u jejího článku nezasmála. Takže díky, že mi prodlužuješ život Marti! 


http://annerichman.blogspot.cz/

Ann je pro mě blázínek s úžasnýma očima, který je stejnej tajtrdlík jako já. Řekněme, že když ten nahoře rozdával centimetry, tak jsme stáli někde ve frontě na zmrzlinu. Líbí se mi, že je svá a její pokroky na blogu jsou taky úžasné ♥ Navíc to ona mě dokopala k tomu, že jsem na blogspotu - teda částečně i s Martinkou. A velké díky jí patří, že mi vždycky poradí, když se tu snažím něco vykoumat.



http://ideserveanewbag.blogspot.cz/

Pája je jednou z blogerek, kterou fakt hltám plnými doušky :) Sleduju ji skoro od začátku ideserveanewbag a u žádného článku jsem se nenudila a každý jsem přečetla do písmene. Má smysl pro módu, to poznáte hned a vůbec byste neřekli, že má blog teprve 3 měsíce. Stojí za to ho opravdu projít celý od založení.


http://sheldonovkad.blogspot.cz/

Blog má teprve 3 měsíce, jde však znát, že je jako ryba ve vodě. Její články jsou pestré, mají smysl a nenapadlo by mě ani na chvilku, že by se vám její blog mohl nelíbit. Denču sleduju teprve pár dní, její blog mám ale pročtený od A do Z, takže můžu jedině doporučit :)



http://catherine-n.blog.cz/

Káťa je jednou z těch, kterou sleduju tak dlooouhou dobu, že si nemůžu vzpomenout jak dlouhá ta doba je. Jediné, co mi sledování dělá prekérnějším je, že píše na blog.cz. Už jsem se ji snažila ukecat, zatím však bez reakce, ale tak třeba se časem poddá ;D (Promiň Káťo)
Její články jsou většinou diary a doplněny fotkami, teď si možná řeknete, že to nikoho nemůže dlouho bavit. Ale věřte mi, že K. to umí podat takovým způsobem, že vám pekelně pomotá hlavu a budete se na její blog vracet. Navíc se z ní teď pomalu stává finka♥, tak jí držme palce v adaptaci na tamější život, lidi a všechno).



http://lenka-zz.blog.cz/

Není to tak dávno, co Lenka byla úplným nováčkem a jestli se chcete někým inspirovat co se týče úspěchu na blogu, tak určitě jí. Ještě to není ani rok od doby, kdy blog založila a myslím, že ušla dost slušnou cestu. Od září dělá aupair ve Švédsku a z jejího blogu jde jasně vidět, jak moc si to užívá. Sleduju ji taky od začátku a myslím, že i vy na první pohled poznáte, že blog vede fakt dobře.


http://nataljeswonderland.blogspot.cz/

Natt sleduju teprve chvilku, ale při každé návštěvě jejího blogu prostě nemůžu pochopit, jak jsem ji nemohla znát už předtím? Kde ve vesmíru se stala kurňa chyba?! Její blog je v několika slovech. Nápaditý, pestrý, osobitý a podle mě si na něm každý musí najít to svoje, což je ideální*


http://www.nedostaljsemsenauk.blogspot.cz/

Nedostal se na UK na obor marketingová komunikace a PR (kam chci zkoušet štěstí i já), tak to tu zabalil a na férovku zmizel studovat do Holandska. Jeho blog je nářez a můžu vám slíbit, že se zaručeně zasmějete. Nic lepšího jsem ještě neviděla ;D

http://pj-web.blog.cz/

Pj jsem začala sledovat ve chvíli, kdy přibyla na seznamu blogerek krasne.cz. Měla jsem možnost poznat ji také osobně a ona je jednoduše skvělá. Na nic si nehraje, usmívá se a je milá. Vlastnosti, kterými se dobývá svět.
Jediné, co bych jí na blogu mohla vytknout je, že nás čtenáře občas nechá dlouho čekat. Ale kdo by si na kvalitní obsah nepočkal. Blog mě baví, tečka.



http://kirstenaxe.blog.cz/

Kirsten je bohém, to se nezapře. Někdy přispívá každé tři dny a pak se na blog zase na měsíc vys**e. Obsah je spíše o reakcích na současnou situaci a jejích myšlenkách. I tak díky svému citu pro psaní blog baví a nejsou to jen výkřiky do tmy.



http://francebabyfashion.blogspot.cz/

Kvalitní články, plno outfitů, kosmetiky. Prostě ty články, co jako holky žerem. Její styl je perfektní a velice ráda se tam vracím.



Pokračování příště...
W.

You Might Also Like

24 komentářů

  1. Některé znám, některé ne, díky za tipy :) a to jsem se chtěla jít zrovna ucit :D první blog, co sleduješ-Martinu, sice sleduji ale málokdy články otvírám, něčím mi vadí, připadá mi, že o sobě ví, že je "vtipná".. nevím, prostě ne-e. :) ale tak každý nemůže sednout každému, žejo.

    OdpovědětVymazat
  2. Anonymní4/1/13 12:51

    Kirsten, France baby a MArtinku taky miluju. Jejich blogy jsou dokonalé (Stejně jako ten tvůj :))

    OdpovědětVymazat
  3. Ahojky. Líbí se mi tvůj blog, :). Chtěla bych tě tímto pozvat na svůj web, kde můžeš najít věci, které by tě mohly zajímat...je to zaměřené na zkušenosti z mého osobního boje s PPP + obohaceno o rozhovory, projekty (v brzké době), fotky, denní zápisky, jídelníčky, módu, recenze apod. Určitě si tam najdeš "to svoje".

    OdpovědětVymazat
  4. www.couragetoenter.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Hodně blogerek z tohoto seznamu sleduji i já :)

    OdpovědětVymazat
  6. tak některé znám a některé ne :) nejraději mám martinku :)

    OdpovědětVymazat
  7. Některé blogerky jsem vůbec neznala, takže si ráda rozšířím obzor :-)) Jinak Denisku mám taky ráda, moc milá slečna :)
    Wendy, chci ti poděkovat za milé komentáře, udělaly mi radost :-) Na tvůj blog už jsem narazila a jedním dechem ho pročítala :-) Shrnutí celého roku 2012 je bomba. Takový dlouhý článek bych snad nesesmolila :D
    Proto se přidávám k tvým pravidelným čtenářkám a budu se těšit na tvé články =*

    OdpovědětVymazat
  8. Skoro všechny mám stejně oblíbené! :)) A některé ani neznám tak děkuju za typy a hned to okouknu :D

    OdpovědětVymazat
  9. Ty holky, co mají blog na blog.cz vůbec nesleduju, ten server jsem opustila už dááávno :D Zbytek víceméně znám a taky se řadí mezi mé oblíbené :)

    OdpovědětVymazat
  10. Kirsten zbožňuju,myšlenky má opravdu dobré a hlavně je sama sebou.
    Martinku také sleduji,má vyloženě smysl pro humor,to se nezapře :D
    Na blog Natt,Catherine a Páji se také dívám,mají krásné blogy a baví mě.
    Zbytek moc děkuji za tipy,mrknu na další kvalitní blogy :)
    Mezi mé patříš už delší dobu i ty Wendy :)

    OdpovědětVymazat
  11. :-O :-O....tak teď koukám jako puk! To je krásné! Moc ti děkuji!!!! A děkuji za inspiraci na ostatní blogy, hned se jdu juknout.

    OdpovědětVymazat
  12. Některé blogy znám a taky sleduju, na ostatní musím mrknout. :)

    OdpovědětVymazat
  13. Pěkný článek :) Taky se na takový chystám :)

    OdpovědětVymazat
  14. vsechny ty bloggerky znaam. ale jedine, kterej "alespon-trochu-pravidelne" (nic jako pravidelnost / rad apod. mi nic nerika) sleduji jsou Kac a Francebaby :)) ostatni me az tak nebavi a jedna mi je az protivna:)

    OdpovědětVymazat
  15. moc děkuju za zmínku, udělalo mi to radost :)

    OdpovědětVymazat
  16. Moc si toho vážím ♥

    OdpovědětVymazat
  17. Jéžiš, Vendulko, ty jsi fakt miláček! ♥ Mockrát ti děkuju, jsem hrozně ráda, že tě můj blog baví. :) Moc si toho vážím, opravdu.
    Jinak neznala jsem Kirsten, Style brunch a toho chlapce. Ale určitě se podívám, nových blogů není nikdy dost. :)

    OdpovědětVymazat
  18. Většinu už znám, ale některé ještě ne, musím je hnedka omrknout :-)

    OdpovědětVymazat
  19. taky mám tento článek už připravený :)

    OdpovědětVymazat
  20. Některé sleduju taky. :)

    OdpovědětVymazat
  21. Hustý! Díky, to mě vážně potěšilo! Přeju hodně štěstí na přijimačkách, budeš ho potřebovat!

    OdpovědětVymazat
  22. Jestli to můžu poradit, na UK se vykašli. Taky jsem tak chtěla a nedostala jsem se. Nakonec nejlepší, co se mi mohlo stát. Nyní končím 2. ročník na Univerzitě Tomáše Bati ve Zlíně, obor Marketingové komunikace. Zkus to taky. Je to nejlepší škole na světě. Vše je děláno prakticky, takže se moc nemusíš šprtat a do hlavy i to de samo tím, že si to prostě vyzkoušíš v praxi, jak to funguje. Fakt doporučuji. (http://www.utb.cz/fmk)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu a každý komentář <3

Popular Posts

Like us on Facebook

Youtube