Samedi.

12/01/2012

Tak ten víkend není tak horký, jak jsem myslela... Začínám zjišťovat, že čím míň toho mám na práci, tím pitomější mám myšlenky. Možná budu za blázna, ale už se celkem těším do školy. Vyjma toho vstávání, to mě jako spáče fakt postupně ale jistě zabíjí.

Ikdyž už se vidím, jak se budu v pondělí křižovat, co mě to napadlo sem napsat takový nesmysl. Těšit se do školy, kdo to kdy slyšel.


Cítím se jako Mácha v době jeho tvorby. Zjednodušeně jako debil. Ale je pravda, že moje reklama na Merci už je skoro rok ve vysílání a chodí i v hlavních vysílacích časech... takže jestli tohle mám brát jako moji první a zároveň poslední větší účast v současné televizní tvorbě. Dobře. Ale už mě nadobro nevymažete, byla jsem tam... - hlasově, ale byla.

Možná se trošku cítím i jako kouzelník Žito alias Landa, spíš takovej exot... Mám chuť říct - nenávidím vás. Je mi z vás špatně. Český showbusiness znamená nacpem do všech seriálů stejný lidi a hlavně všude nacpem rodinu a známé že. A vy co jste úplně z jiné koleje? Tůůdle. Máte smůlu, zkuste to příště, ale možná radši vůbec nechoďte, protože už máme obsazení dopředu promyšlené.

Tomuhle se říká česká smetánka.
Ale já nelituju, že jsem se nenarodila jako dcera režiséra.Vím, že pro tohle jsem tu. A jednou si to splním.

W.


You Might Also Like

16 komentářů

  1. jé, já si doma pěstuju jahůdku (no, teda pěstuju, možná se tomu pěstování ani říct nedá, protože si ani nepamatuju, kdy jsem ji naposled zalila :D:D) Jinak máš naprostou pravdu ve všem, co jsi napsala!

    OdpovědětVymazat
  2. Těšit se do školy, mmm, tak takovej pocit jsem měla ani nepamatuju kdy:D

    OdpovědětVymazat
  3. já mám občas taky chvíle, kdy se těším do školy :D možná jsem ve škole i radši než doma..
    ukážeš nám pak, jak jsi stromeček vypěstovala?
    trošku jsem se zamotala do pokračování článku,ale věřím,že si to splníš:) jednou!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jestli něco vypěstuju, tak jo.. :D Ale zatím ho s Denčou zalíváme už pěkný dva tejdny a furt nic :D

      Vymazat
  4. Vždycky , když ta reklama běží , tak si vyčkám na chvíli , kdy mluvíš :D Ale přeju ti , ať ti to vyjde a někde tě příště uvidim hrát , to by byla radost ! ;D:)

    OdpovědětVymazat
  5. já tu fotku už mám v ntb dýl :) je to prostě moje vysněná postava, až na ty nohy :D ..


    Ty se těšíš do školy? :D jsi blázen? :D šílenější věc jsem ještě asi neslyšela :D .. ale je fakt, že když se o víkendu nudím, tak se občas do tý školy taky těšim ;)

    hele, je možný že jsem dříve navštěvovala tvůj blog na blog.cz? :D mám pocit, že jsem k tobě chodila téměř každý den :) jestli se teda nepletu :P

    OdpovědětVymazat
  6. A nechceš zkusit DAMU? Co vím, tak spoustu herců se odtamtud vybírá. Možná by ti to velmi pomohlo. Zdokonalila by ses v herectví a zpěvu. Vím, že je těžké se tam dostat, ale nic není nemožné.
    Přeji hodně štěstí ve všem co budeš dělat. Máš hodně odhodlání, proto věřím, že si půjdeš tvrdě za svým.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nejdřív jsem chtěla. Jenomže bych chtěla mít i nějakou alternativu, kdybych někde hrála. Takže bych spíš chtěla na Marketing. Ale je pravda, že přemýšlím, že po jednom roce studia, bych to mohla zkusit ještě na soukromou hereckou VOŠku v Praze. Vyšel odtamtud i Hejlík a platí se, takže by neměl být problém dostat se jako na DAMU.
      Ale záleží na tom, jak budu stíhat tu jednu školu no :D

      Vymazat
  7. tak ta plechovka na fotce mě rozesmála! :))
    je mi líto, že to takle v tom česku chodí, je to hrozné. Všechno je už předem rozdané, rozhodnuté... A nikdo jiný nemá šanci! ;) ..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Když ji Denča přinesla na privát, tak mě to taky pobavilo. Jsem zvědavá, co nám z toho vyroste :D

      Vymazat
  8. Wendy promiň, že se tak ptám, ale v jaké reklamě na tu Merci dabuješ? Já si teďka rychle nevzpomenu... hledala jsem to na youtubku a ono je více těch reklam!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ona ta reklama na youtubku není... ;D nevím, proč ale prostě nic.. :D Ale je to jediná reklama na merci, co chodí v současnosti u nás v TV :-)

      Vymazat
  9. Dej sem odkaz na tu reklamu, please :-) Těch reklam je celá řada, tak fakt nevím, který hlas je zrovna tvůj

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ona ta reklama nikde na netu není. Už jsem ji kolikrát hledala... Můžeš ji vidět jenom v telce, no :/

      Vymazat
  10. TĚŠIT SE DO ŠKOLY!? No to koukám. :) lol

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu a každý komentář <3

Popular Posts

Like us on Facebook

Youtube