GN.

12/18/2012

Musím říct, že co se dívám na věci pozitivně, je svět hned lepší. Třeba dnešní pretestace z fj? Nemohly být víc super. Přiřadili nám jednoho z nejlepších učitelů na škole - našeho francouzského rodilého mluvčího...  Situace se mi jeví velice kladně. Kapka naděje, že bych to mohla mít z krku ;D


Zrovna jsem dopsala recenzi na knížku a těším se na ten skok do postele. Bude fakt velký... Jen co si umyju vlasy,.. a nikdo mě z ní do zítřejšího rána nedostane ani heverem.

Zítra po škole jedu do Prahy do Four Seasons a pak dokoupit ten zbytek dárků, co mi chybí. Co vy? Už máte pro své blízké vše, co jste chtěli? :)

W.

You Might Also Like

14 komentářů

  1. Jsi nejsladší. ♥ Užij si nákupy, já byla ještě dnes pro papír abych dobalila zbytek co jsem nakoupila a všude byly hrozné fronty, tak si říkám že jsem ráda že jsem nakoupila už dřív.. :) Držím Ti palce a na postel se taky těším :D

    OdpovědětVymazat
  2. chybí mi jen dárek, pro sestřičku, ale ta si vystačí každoročně s kosmetikou, takže stačí strávit půlhodinka v DMku a mám to z krku :D užij si Prahu!:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ne asi. Takhle já řeším kamarádky :D Je to nej! :)

      Vymazat
  3. Ta přednáška byla zajímavá, pak jsme pracovali i sami, odpovídali jsme na otázky a tak.. ale stačil by ti náš třídní učitel, ten se o to taky zajímá a ví toho hodně :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já přečetla snad 10 různých knížek o tomto tématu.. Děsí mě to, ale na druhou stranu je to fakt zajímavé..

      Vymazat
  4. Já nemám v podstatě nic. Mám dárky pro rodiče, ale pro kamarády jsem ještě vůbec nic nesehnala. Ani netuším, jestli budu mít tu příležitost, protože jsem do konce týdne nemocná. Asi bych se měla ponaučit a nakupovat dárky včas.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nic si z toho nedělej.... Já normálně dárky nakupuju až v den D. A je to o nervy :D Ale tyto Vánoce jsou pro mě asi první výjimkou, kdy mám fakt všechno. Chybí mi jen dárek pro mamku. Určitě najdeš čas něcou malého koupit. Miminálně kdyžtak až po Vánocích. Vždyť o nic nejde :)

      Vymazat
  5. Jojo, pozitivní přístup je důležitý :)
    P.S. Hrozně ti to sluší

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Co se na věci dívám takhle, tak je život hnedka lepší :D:) A děkuju :)

      Vymazat
  6. Na té fotce mi hrozně připomínáš Caroline z Upířích deníků :D

    OdpovědětVymazat
  7. Tobě to zase neskutečně slušíí :-*

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu a každý komentář <3

Popular Posts

Like us on Facebook

Youtube