Dresses are a new sort of evil

11/03/2012

Měla jsem to řešit dřív a jsou dokonce i takoví nadšenci, kteří maturitní šaty řešili už v červenci. FAJN, já mezi ně bohužel nepatřím.. Takže teď jsem utřela a mám několik možností:


1. Zamluvím si lososové šaty z půjčovny Camilla v Kolíně, o kterých nejsem úplně přesvědčená, protože živůtek zrovna nesplňuje moje představy. A prostě to asi nejsou šaty, které bych chtěla mít na svém plese. Na druhou stranu jsem ale lepší nezamluvené v jiné půjčovně neviděla... :/ A ta barva se mi opravdu líbí :)! Jinak těch ramínek od podprdy si nevšímejte, nevzala jsem si s sebou tu bez ramínek :D
(Do pondělí musím potvrdit rezervačku) 



2. Počkám do ledna, kdy přijde do půjčovny Farfallino nová kolekce šatů Mori Lee, ale není stoprocentní, že stihnou přijít do termínu mého plesu. Konkrétně ty šaty, co vidíte dole na obrázku... Moje favoritky jsou ty fialové..




3. Udělám si v pondělí volno a pojedu do Prahy do jediné půjčovny, kde ještě mají Mori Lee šaty a zkusím nějaké uzmout. No a na základě toho pak odpoledne potvrdím nebo nepotvrdím ty lososové šaty z Camilly v Kolíně. Jednalo by se o:





4. A poslední varianta. Zamluvím ty šaty v Camille a v lednu, když přijde ta nová kolekce do Farfallina, je nechám propadnout a budu mít ty nové. A mezitím se ještě můžu jet podívat do Prahy.
Sice mi propadne zhruba 500,- , ale budu mít jistotu, že na maturák nepůjdu nahá :D

Jak byste tuto situaci vyřešili vy?...A které šaty se Vám nejvíc líbí? Mně ty první fialové z Farfallina, na které bych musela čekat a ty předposlední růžové z Prahy, které nevím, jestli mají a možná ještě ty poslední fialové... I ty černé jsou super, jenomže zas podle mě jsou na maturák málo slavnostní a honosné, jestli mi rozumíte :D A co si myslíte o těch prvních šatech z Cammily?

W.

You Might Also Like

14 komentářů

  1. Anonymní3/11/12 12:15

    Tak ty fialové z Farfallina jsou fakt bezkonkurenční, ale jinak bych si zajednala ty černé:) to zdobení tomu dodává ten správn šmrnc a neni to nijak přeplácené, jako třeba u těch růžových mi to už přijde moc:)

    OdpovědětVymazat
  2. Anonymní3/11/12 12:27

    4. možnost ;) at už si vybereš jakkékoliv jsou nejkrásnější ;) a budou ti slušet :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já bych počkala a modlila se, protože ty šaty z nové kolekce jsou všechny nádherné <3

    OdpovědětVymazat
  4. líbí se mi ty fialové na poslední fotce, zkus prahu! :)

    OdpovědětVymazat
  5. ja bych brala ty modre nebo černe:) takže asi hlasuju pro tu třetí možnost :D

    OdpovědětVymazat
  6. Já souhlasím s Martinkou, fialové! ♥

    OdpovědětVymazat
  7. Na šaty máme asi každá jiný vkus, já jsem spíš na tlumené barvy a klasické střihy :) Jinak se mi ale líbí ty na posledním obrázku fialové:)

    OdpovědětVymazat
  8. strašně ti to sluší!:) mě se nejvíc líbí ty poslední, ale spíš bych je brala ve starorůžové :D

    OdpovědětVymazat
  9. Anonymní3/11/12 20:06

    ty lososové jsou oproti těm takové "cudnější" né moc noblesní... fialkové z Farfallina jsou pěkné, ta barva je krásná, ale jsou spíš takové taneční, nevím jestli se hodí přímo na maturiťák, ale jinak jsou fakt moc hezké;) červené mají zase pěkný tvar, ale tady bych řekla, že se v nich nemusí tancovat úplně nejlíp, jak jsou vypasované a úzké... ty černé jsou taky super! jednoduché, ale přitom elegantní:) růžové - tak ty jsou bezkunkurenční! mají úžasný střih, ty se mi fakt moc líbí...akorát ta růžová je taková moc sladká, v jinším odstíny by byly lepší;) a ty poslední jsou prostě super! elegantní, noblesní, večerní krásné dlouhé šaty...fakt úplně pohádkové!:) ale zase spíš bych volila tu fialovou:)
    hlavně aby jsi se v tom ty cítila dobře!:)
    přeji ti, aby jsi si vybrala správně a na maturiťáku všechny oslnila;)
    Katuš

    OdpovědětVymazat
  10. jéé všechny jsou boží! Nevybrala bych si ani za nic :D Ale ty poslední jsou božíí :)) Zkus tu Prahu přece jenom Praha je Praha :D Tam toho budou mít určtě dost :)

    OdpovědětVymazat
  11. Děkuji všem za komentáře :)))! Nakonec jte mě hecli :D Psala jsem do pražské půjčovny kvůli těm posledním fialovým a bohužel - na můj termín půjčeno... Takže nejspíš počkám na ty fialky z Farfallina :)

    OdpovědětVymazat
  12. Jéé ty poslední jsou úžasné :) v obou variantách :))

    OdpovědětVymazat
  13. Ty poslední jsou opravdu nádherné. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu a každý komentář <3

Popular Posts

Like us on Facebook

Youtube