It's monday tomorrow.

10/28/2012


Normálně bych teď klepala kosu u nás na privátě v Poděbradech. Ale protože mi Deniska onemocněla a já tam hrozně nerada tvrdnu sama, hřeju se právě v teple domova a moje milovaná postel už se mě nemůže dočkat :D!!!

Ve čtvrtek jsem si v Praze koupila nějaké učebnice k přípravě na maturitu a na VŠ... Řeknu vám, že jsou to pěkní vyděrači. Třeba ty dvě modrý knížky stály každá 300,-
Ty ostatní už jenom po dvou stovkách, což je tak nějak v normálu :-) Prostě celkem jsem tam nechala 1.400,- za 5 knížek :D To je nemilé!!! :D A hlavně to ještě není všechno... :D!

No nic. Doufám, že k nám dnes v noci taky nepřiletí hurikán jako tomu pravděpodobně nastane v NY a ve zdraví se dožijem zítřejšího školního dne ;)

Dobrou noc.
W.


You Might Also Like

7 komentářů

  1. Ahoj. Chtěla bych se zeptat na učebnici Obsahy a rozbory děl. :-) Jak bys ji hodnotila? Od začátku školního roku nad ní hodně přemýšlím, ale stále ji nemám doma. :-D Díky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj :) Hele mně se moooc líbí. Za prvé mi určitě pomůže udělat rozbor těch knížek, které jsem přečetla a nevím, co si o nich zaznamenat a za druhé už budu číst určitě jen ty, co jsou v této učebnici, abych si ušetřila práci toho rozboru :D Jelikož na tohle fakt nejsem :)

      Vymazat
  2. Super, že jsi na blogspotu. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já si takové učebnice k maturitě kupovala na různých bazarech a vyšlo mě to daleko levněji :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já taky chtěla, ale nebavilo mě to hledat na netu... Takže jsem to vzdala a vzala ve velkým... :D:/

      Vymazat
  4. nenávidím knížky do školy! mě třeba učebnice na ájinu stála sedm stovek.. jedna obyčejná tenká učebnice! díkybohu, že jí snad využiji celé tři roky :D

    OdpovědětVymazat
  5. Já mám štěstí v tom, že jsem něco podědila po příteli :DDD
    Ale jinak jsem toho spousty musela taky koupit, a souhlasím s tebou, hrozné ceny.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu a každý komentář <3

Popular Posts

Like us on Facebook

Youtube