ABOUT ME

10/29/2012

Začátky mého blogování vedou ještě do dob, kdy frčela platforma blog.cz a tam taky "nápadité" přezdívky (čím delší, tím lepší) jako třeba ta moje, haha. Hodně lidí se mě ptá, proč zrovna Wendy vill Felton. Odpověděla bych, že právě proto, že jsem tenkrát ještě úplně neměla rozum. Naštěstí mě teď zachránila nová éra youtube, kdy se podobné přezdívky zase začaly dávat, takže moje jméno nezní jako špatné jméno nějaké pornoherečky. Ale dobře, teď vážně. Jak to tedy doopravdy vzniklo? Wendy je zkratka mého jména Vendula (které mimochodem nesnáším a ani na něj neslyším, takže na mě tak nevolejte), vill má představovat něco jako šlechtickou spojku (to bylo tenkrát obzvlášť cool) a vytvořila jsem si ji podle Willa Turnera z Pirátů z Karibiku. No a Felton je podle herce Toma Feltona, který hrál Malfoye v Harrym Potterovi a měl tenkrát bílé vlasy jako jsem tehdy měla i já. 

Osobní blog si vedu už víc jak 7 let, ale The Blondaffair je na světě zatím 4 roky. Vlastně jsme spolu nedávno začaly pátý rok. V blogovém světě jsem takovej trochu důchodce, na druhou stranu se říká, že se stářím přichází moudrost, ne? Vyrůstala jsem v Kutné Hoře, na střední školu jsem chodila do Poděbrad a poslední 3 roky jsem žila v Praze. Tam jsem vystudovala Mediální studia. Jako malá jsem měla dvě největší přání  - být herečka, protože mě hrozně baví představa být pokaždé někým jiným a chodit na školu v Anglii. První 

You Might Also Like

5 komentářů

  1. miluju parky! a tahle je přímo skvělá :))

    OdpovědětVymazat
  2. Parky jsou skvělé. Sama jednu mám :) Tato vypadá fakt dobře a teple :)

    OdpovědětVymazat
  3. Toto není můj styl, mám radši elegantní kabáty. To bude asi věkem :-)

    WorldByBella

    OdpovědětVymazat
  4. Já parky nemám ráda, ale jen ty khaki. Ani střihem se mi moc nelíbí, ale tahle je docela hezká :-) Taky spíš nosím kabáty, a nejlépe černé. :)

    OdpovědětVymazat
  5. konečně jsem našla tu pravou.. sice jsem chtěla tmavě zelenou ale béžovohnědá je taky fajn :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu a každý komentář <3

Popular Posts

Like us on Facebook

Youtube