LONDON | THE PRETTIEST ICE CREAM IN MILK TRAIN

7/12/2017

Ahoj všichni, dnes konečně slibovaný článek o té nejkrásnější zmrzlině, jakou jsem kdy jedla. Vážně. Nikdy jsem neměla víc rozkošnou a hlavně fotogenickou zmrzlinu. Taky stála majlant, takže ještě aby nebyla fotogenická, žejo, haha. Koupit ji můžete v Milk Train na Covent Garden (Londýn). Určitě se podívejte na jejich IG @MilkTrain, kde se můžete pokochat těmito skoro až uměleckými díly. Můžete si vybrat, jestli ji chcete do kornoutku nebo ne. Ale vzhledem k tomu, že já jsem chtěla právě tu cukrovou vatu kolem, tak volba byla jasná. Jinak pondělky mají zavřeno, tak pozor na to a taky počítejte s frontou. My jsme čekali asi 10 minut. Jo a teda sníst ji bez toho, aniž by jste se od ní zašpinili od hlavy až k patě jsem vyhodnotila jako nadlidskej výkon.

CENY

Pokud nejdete do limitované edice (naposled to byla myslím unicorn ice cream), tak by zmrzlina (každý den nabízí jinou příchuť, pokud jsem to pochopila správně) v kornoutu měla stát 3.95 liber, Candy floss, což je ta cukrová vata, stojí 1 libru a pak si ještě můžete vybrat různé toppings - 50 pencí za každej. Já jsem měla rainbow sprinkles, strawberry crunch a 99 flake, takže jsem za ně platila dohromady 1.50 liber.

Celkem mě tedy moje zmzka stála 6.45 liber. Jo, je to ranec. Ale na Londýn je to celkem normální cena a takhle kráska za to fakt stála. Však si ji taky nedáváte každej den, no ne? A co jsem vypozorovala ještě k těm cenám za zmrzliny v Londýně, tak za dva kopečky zmrzliny třeba v Baskin Robins stejně zaplatíte kolem 5 liber a tak různě po městě v ice cream stalls za kopeček cca 3.70 liber, takže čert to vem.

EN: Hi everyone, today's post is about the prettiest ice cream in town. Milk Train is a place where you can buy one of those ice creams with a fluffy cloud of cotton candy wrapped around the ice cream what you may have seen on social media lately. Milk Train is located in the city centre of London, particularly in Covent Garden. It is a little bit pricey (even for London) but def value for money since this is literally the most beautiful ice cream you've ever seen. The ice cream in a cone is for £3.95, a cotton candy cloud £1, and £0.50 for each extra topping such as rainbow sprinkles, strawberry crunch or 99 flake. Anyway, there is always a queue and they're closed on Monday so be aware of that. And don't forget to check out their IG account @MilkTrain - they post all these amazing ice creams every day <3!



You Might Also Like

4 komentářů

  1. Wau.. to je pohádková zmrzlina. Právě jsme si koupili letenky, tak doufám, že budu mít také možnost vyzkoušet. Díky za tip! :)
    BLOG Corculum♥
    Instagram @stepanka_t

    OdpovědětVymazat
  2. Tak ta vypadá teda báječně! A s těmi cenami souhlasím :D za zmrzlinu u nás myslím 2 libry za kopeček, ale drsné no. Nijak mě to nevadí i tak si ji dám :)

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadá nádherně, ale asi bych si ji dát nemohla, už od pohledu je stráášně obří pro mě :-D

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  4. Ty jo a mě naopak přijde hrozně ošklivá a nehezká. :D Navíc bych to asi odmítla sníst, protože i když mám ráda sladké, tohle už je na mě trochu hardcore. :D Ale holt mám asi blbý vkus na zmrzliny. :D

    blog Days of Daysy

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu a každý komentář <3

Popular Posts

Like us on Facebook

Youtube