LONDON | LIVE IN THE MOMENT

6/05/2017

Loni mě vesmír přivedl do Londýna, kde jsem si vždycky přála být. Dokonce jako studenta magisterského studia, což jsem si do té doby představovala jen v těch nejdivočejších snech. Opravdu,... já jsem totiž nikdy doopravdy nevěřila, že by se to někdy mohlo stát. Řekněme, že jsem si s tou myšlenkou jen hrála, moc jsem si to přála, ale pořád to odkládala na pak s tím, že jsem se bála, že to nezvládnu, a taky protože jsem tam viděla příliš mnoho překážek.

Tohle (to, že tu nakonec vážně jsem) mě naučilo snažit se přestat o věcech jen snít, ovládat ten strach a na místo stavění vzdušných zámků stavět zámky opravdové. Protože zázraky to jsou jen do té doby, dokud je vy nezměníte ve skutečnost. A není krásné zjišťovat, kolik dříve - podle vás - zázraků, se vám časem podaří změnit v součást vašeho běžného života? Pro mě teda rozhodně jo. 

Pak mě vesmír obklopil úžasnými lidmi a dokonce mi dal lásku. Můžu říct, že mám vedle sebe vážně skvělého a vyrovnaného člověka. A ikdyž nevím, co bude za půl roku nebo zítra, tak se snažím žít okamžikem a užívat si to šťěstí na sto procent, protože život je teď a tady. No a co se má stát, stane se. Ikdyž řeknu vám, že ne vždycky to je snadné. Ale život je takový, jaký si ho uděláte a negativita ještě nikdy nikomu štěstí nepřinesla. A ikdyž se nepovažuju za žádného extrémního sluníčkáře, tak věřím, že všechno zlé, je pro něco dobré a na věci se snažím dívat z té lepší stránky. Ale to samozřejmě neznamená, že je každej den sluníčkovej a nikdy nebrečím do polštáře, haha. A jak to máte vy? Pusu! <3

You Might Also Like

0 komentářů

Děkuji za návštěvu a každý komentář <3

Popular Posts

Like us on Facebook

Youtube