TÝDEN V LIVERPOOLU

4/19/2017

Na Instagramu jste mohli postřehnout, že jsem byla v Liverpoolu. Vlastně jsem o tom i krátce psala tady na blogu. Jeli jsme tam na tejden se třídou a bylo to vlastně zároveň i takové hezké zakončení toho mého studia tady v Anglii. Protože do školy teď už nechodíme a máme prostor na to, abychom se věnovali disertační práci a našli si stáž v oboru. Já jsem teď teda na prázdninách v Česku, ale už v sobotu letím zpátky do Londýna a věci se konečně budou moci dát do pohybu.

Ale teď zpátly k Liverpoolu... Z Londýna jsme vyráželi z Eustonu v deset hodin dopoledne. Teď mi došlo, že to byl v Anglii vlastně můj druhej výlet vlakem. Vlaky v Anglii jsou super, dokonce mají i wifi, ale musíte si ji zaplatit - což už tak super není, haha. Ale je fajn, že máte alespoň tu možnost, což nemůžu říct o Českých Dráhách, žejo.
Hned první den, co jsme do Liverpoolu přijeli, tak bylo krásně a svítilo sluníčko. Stejně tak druhej den dopoledne. To jsme samozřejmě využili a prošli jsme si toho v Liverpoolu co nejvíc to šlo. Ještěže tak, protože zbytek týdne pak bylo pěkně hnusně, pršelo a hlavně jsme ani neměli čas na objevování. Program byl fakt nabitej. Uf uf uf. Denně jsme naspali jen kolem 6 hodin. Jinak kolem docků to je v Liverpoolu BOŽÍ. Taky mám odtamtud nejvíc fotek, haha.

Každej den jsme jezdili po různých přednáškách... Byli jsme třeba v Manchesteru na Etihad stadionu, v Liverpoolu zase v British Music Experience muzeu a tak... Vždycky jsme měli přednášku o tom místě, co jsme navštívili a pak jsme si na vlastní kůži měli projít takzvaně customer journey. No a ve čtvrtek jsme si každá skupina vylosovaly jednu společnost a pak jsme na ni do pátku museli udělat prezentaci týkající se stávající marketingové strategie a co bychom změnili.
V pátek večer jsme pak měli společnou večeři a v sobotu ráno jsme se vraceli do Londýna. Shodou okolností byl v pátek večer St. Patrick's Day, takže jsme viděli typickou anglickou St. Patrick's event, což byl docela zážitek, fotky z akce jste mohli vidět výše. Jinak co na Liverpoolu oceňuju, jsou tamější lidé. Asi dvakrát se nám za těch pár dní stalo, že se s námi dali do řeči jen tak... To se mi v Londýně nestalo, ani nepamatuju, haha. To je pro dnešek všechno, mějte se krásně a brzy zase naslyšenou! Pusu <3

You Might Also Like

4 komentářů

  1. České dráhy raději nekomentovat, když nutně nemusím, nejezdím s nimi. Dnes už naštěstí dost spojů pokrývá Regio Jet, který je nesrovnatelný! :)
    blog Days of Daysy

    OdpovědětVymazat
  2. Liverpool je krásný městečko, někdy v budoucnu bych ráda navštívila bar právě na Sv. Patrika, myslím si že tam musí být úžasná atmosféra. :)

    OdpovědětVymazat
  3. To musel být fajn výlet! A úplně mě zaskočilo "zakončení mého studia" vždyť mám pocit, jako by to bylo nedávno když jsi psala o splněném snu a jak se stěhuješ do Anglie! To je neskutečný :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu a každý komentář <3

Popular Posts

Like us on Facebook

Youtube