HELLO FROM LIVERPOOL

3/17/2017

Okej, tak právě jsem si sedla k blogu a zjistila jsem, že jsem nějakým způsobem zvěřejnila rozepsanej článek, haha. Vtipný! Fakt nevím, jak se mi to povedlo. Nicméně bych ho ráda dokončila do podoby, v jaké měl být - fotky! Takže pojďme na to...

Ahoj všichni, zdravím vás z Liverpoolu, kde jsme teď na tejden se školou. Nový článek na blog píšu už asi měsíc! Ani se neptejte, ale v poslední době toho bylo ve škole tolik, že to prostě nešlo. Kdo sleduje můj Instagram, tak ví. Nicméně jsem zpět a věřím, že to tak zůstane. Teď už nás čekají “jen” tři projekty ve skupině a jedna prezentace (během 14 dnů), ale vzhledem k tomu, že jsou to skupinové projekty, neměla by to být taková tragédie. Myslím časově, haha. 

Stále víc lidí mi píše ohledně studia v Anglii. Plánuju na tohle téma napsat pár článků, takže tu toho určitě čekejte víc i na téma studia v UK. Jinak kdo jste mi psal a já jsem se ještě neozvala, tak na vás myslím a co nejdřív odpovím. Slibuju. Jinak vám řeknu, že to snad ani není možné, jak ten čas letí... Přijde mi jako by to bylo včera, kdy jsem se vrátila z Čech a ono už je půlka března. Jaro je tu! Začátkem března jsem sice v Londýně nějakej velkej příchod jara nezaznamenala, ale teď můžu konečně říct, že už i k nám do Království pomalu přichází jaro. Super! Vážně se nemůžu dočkat, až nechám kabát viset ve skříni a vyrazím ven jen v kožené bundičce.

K tomu všemu bych ještě chtěla dodat, že Liverpool je nádhernej a už se těším, až vám ho v příštím článku ukážu. Fotek mám milion, a ikdyž čas na pořádnou procházku byl jen jednou, fotila jsem, co to šlo... Takže o nic nepřijdete. A připomínám, že na IG jsem skoro pořád, takže pokud vám chybí pravidelné články, tam najdete alespoň jednu novou fotku denně. Pusu a brzy zase tady, jo? <3

You Might Also Like

5 komentářů

  1. ❤️ Já si říkala, že to byl na tebe nezvykle krátký článek! :D

    Petra Bartáková

    OdpovědětVymazat
  2. Skvelý článok, opäť, ako vždy. :))
    Ja by som ti len chcela oznámiť a dať najavo, že tvoj blog je jeden z tých mojich najobľúbenejších. Dokážem tu stráviť pomerne dosť veľa času, a to vôbec nepreháňam :))

    Môj BLOG-KLIK♡

    OdpovědětVymazat
  3. Moc hezký černý outfit!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu a každý komentář <3

Popular Posts

Like us on Facebook

Youtube