LONDON | INSTA-FRIENDLY PLACES FOR CHRISTMAS

12/23/2016

Ahoj všichni, vítám vás u prvního článku z vánočního Londýna. Já vím, dala jsem si na čas, co? Když to vítání v Praze a přesun za rodinkou byl trochu náročnější, než jsem čekala. Ale teď už jsem v pohodičce na gauči u babičky a užívám si vánoční atmosféru se vším všudy. V televizi mi hraje Korunní Princ (moje nejoblíbenější pohádka a ještě oblíbenější herec v hlavní roli, haha). Patrik Děrgel mě prostě asi nikdy neomrzí... To je něco jako Bartoška, to je taky fešák!

CARNABY ST.
Carnaby Street je nádherná ulice v srdci Soha, kousek od Oxford Street. Rozhodně stojí za návštěvu a zaujme vás svou originální výzdobou. Mimochodem většina uliček kolem Carnaby jsou nádherně vyzdobené. Navíc jsou tam i super obchůdky, takže se nemusíte mačkat na Oxford Street, pokud nechcete jít zrovna do Primarku nebo tak. Tady najdete třeba Urban Decay, Boots, Dr Martens Shoes, Vans, Pumu nebo Office. Podrobněji se na obchody mrkněte tady
OXFORD STREET
Na Oxford St. se vyplatí jít až k večeru mezi osmou a devátou hodinou. To už na ní není tolik lidí, takže si tu výzdobu mnohem víc užijete. Lepší než se tam mačkat přes den s milionem lidí. Jo a málem bych zapomněla... Nezapomeňte tam na Selfridges!
JOHN LEWIS THE GARDENING SOCIETY
Na Oxford Street se vyplatí navštívit The Gardening Society na střeše obchodního domu John Lewis. Vstup je zdarma a ten výhled?! JE BOŽÍ! Ocitnete se nad Oxford Street, pod sebou máte světýlka z ulice a k tomu i celej Londýn. Těžkoříct, jestli je hezčí, jít se tam podívat přes den nebo v noci. Protože v noci uvidíte svítit ta světýlka, kdežto přes den je lepší výhled na Londýn, tak nevím. Asi to chce zvládnout obojí.
HOUSE OF FRASER (OXFORD STREET)
Na Oxford Street nepřehlédněte House of Fraser, který má  D O K O N A L O U  výzdobu. A když říkám dokonalou, tak to myslím doslova.
JOHN LEWIS (OXFORD STREET)
To samé platí pro John Lewis. Jsou hned vedle sebe a určitě stojí za pozornost. Někdo by tomu možná říkal kýč, ale já to prostě miluju! <3
BOND STREET
Další nádherné místo! Dostanete se na něj z Oxford Street. Doporučuju vám stáhnout si nějakou offline mapu (já používám maps.me). A nedala bych bez ní ani ránu, haha. Teda teď už vlastně docela i jo. Zaznamenali jste na Instagramu Cartier nebo výzdobu Tiffany & Co.? Tak přesně tohle najdete na Bond Street a mnoho dalších rozkošností!
HARRODS
Kousek od Hyde parku (a vlastně i kousek od Bond Street) je obchodní dům Harrods, radost pohledět. Speciální na něm je to, že takhle světýlkuje po celý rok, nejen na Vánoce. Teda bez toho vánočního stromečku.

You Might Also Like

4 komentářů

  1. na tvůj blog chodíme zejména kvůli tvým fotkám na fotky samotného londýna se můžemee podívat na pinterestu, instagramu google vsude. príste prosím víc tvých fotek si krasna holka

    OdpovědětVymazat
  2. Super fotky, vypadá to tam skvěle! Přeji krásné Vánoce!:-)

    www.jdeocestu.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Až budu v Londýně, musím zajít na tu vyhlídku u Lewise, o té jsem vůbec nevěděla! Jinak Londýn, to je láska i normálně, ale o Vánocích to musí být opravdu kouzelný <3

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu a každý komentář <3

Popular Posts

Like us on Facebook

Youtube