HELLO LONDON, LET'S OPEN THIS DOOR TO THE WONDERLAND

10/02/2016

Ahoj všichni, tentokrát už z Londýna, jééééj! Nejdřív bych asi měla začít tím, že mám kde bydlet. Hurá! Protože v posledním článku to s bydlením moc šťastně nevypadalo. No a představte si, že nakonec vyšlo úplně to nejlepší bydlení, které vyjít mohlo. Přece jen se na mě usmálo štěstí a to určitě proto, že jsem myslela pozitivně i v těch nejhorších situacích.

MÁM KDE BYDLET

Abych to zrekapitulovala... Když jsem byla v Londýně na otočku, měla jsem celkem tři prohlídky. Nejvíc jsem toužila po něčem, co mi paní ještě ten den dala vědět, že bere někoho jiného. Pak jsem byla na prohlídce v domě, kde to bylo jak ve squotu. No a úplně nakonec v devět večer jsem byla na prohlídce tam, kde teď bydlím. Když jsem nad tím ještě ten den přemýšlela, tak mi bylo hned jasný, proč nevyšlo to první bydlení, které jsem tehdy chtěla nejvíc. A to proto, že jsem ještě neviděla to v těch devět večer. Fakt totiž je, že kdyby mi tehdy ta paní napsala, že mě bere, tak už sem na tu prohlídku ani nejdu. Což by byla ta největší chyba, protože to, kde teď bydlím, je naprosto úžasné místo a u úplně nejlepší rodiny. Pominu-li ten hřbitov hned vedle, haha. Už se nemůžu dočkat, až sem za mnou přijedou moje lásky!


MOJE ANGLICKÁ RODINA

Bydlím v rodinném domku, kde mám pronajatý double room. Kromě mě tu bydlí paní D. s dcerou L.. Obě jsou úplně úžasné. A co hlavně nesmím zapomenout zmínit - obě jsou taky malinké, takže společně tvoříme takovou rodinku liliputků. Včera jsme spolu všechny tři povečeřely a povídaly jsme si asi přes dvě hodiny! <3 

L. je 21 a studuje univerzitu v Cambridge, takže skoro není doma. Ale zhruba každé tři tejdny by měla jezdit za náma domů, tak se moc těším, až se víc poznáme. No a D. je právnička, která od rána do večera pracuje. Takže obrovsky inspirativní člověk. A vzhledem k tomu, že já sama jsem dřív chtěla být kromě herečky i právnička, tak je to vzrušující pocit bydlet zrovna u právničky, haha. Ale jinak jsem normální. Vážně. 


CESTA

Pokud jde o cestu, tak asi nemusím psát, že to bylo hrozně vyčerpávající, že ne? Protože jestli něco fakt nesnáším, tak cestovat s dvěma 20 kilovými kufry, příručákem a kabelkou. Ale jak jinak jsem se měla zabalit na rok?! A to ještě bude maminka posílat krabici nebo dvě nějakých věcí, co už se mi nikam nevešly. Že jsem holka asi nepopřu no.


To je pro dnešek všechno, broučci. Teď se musím jít připravit na zítřek. Mám nějaké zařizování ve škole, pak první hodinu a ještě ani nevím, kam mám pořádně jít. Kampus je samozřejmě obrovskej. Posílám pusu z Londýna <3 A pokud nechcete o nic přijít, tak mě sledujte na Instastories, tam teď spamuju asi nejvíc. Pa!

You Might Also Like

4 komentářů

  1. Ach jo závidím ti, protože už tam chci! Musím si rok ale počkat no :( :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  2. tak to máš fakt kliku na rodinu:) je skvělé, že ti to vyšlo.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné fotky! Užívej, jak jen můžeš. Já jen tiše závidím. :)
    Find joy in the ordinary

    OdpovědětVymazat
  4. tak snad se v liliputi rodince budes mit co nejlepe! :)
    preju hodne stesti!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu a každý komentář <3

Popular Posts

Like us on Facebook

Youtube