LET'S STAY IN TOUCH | JULY RANDOMS

8/26/2016

Po Rock For People jsme byly s Kájou v kině na Me Before You, což je mimochodem naprosto skvělej film a soundtrack Not Today poslouchám do teď. Textově je úplně úžasnej a refrén zbožňuju. Pak se věci nějak zvrtly, ale o tom tu už bylo hodně, takže tady nebudu zas veřejně depkařit a radši vám povím o tom, jak skvělá je inline stezka v pražské Tróje. Jestli jste z Prahy a rádi bruslíte, tak Tróju vřele doporučuju! Je tam spousta možností, kde se najíst, napít a je to tam prostě skvělé! V červenci jsem tam strávila HODNĚ času...


Dál byl červenec ve znamení chození po obchodech, kavárnách, party, práce, hodně času jsem trávila ve fitku. Teda do doby, než jsem si jednou zapomněla vzít iPod.., ale to je jedno. Dělala jsem cokoliv, jen abych nemusela být sama doma. A když už i tohle přestalo zabírat, tak jsem si nabrala směny ve Four Seasons. Protože jsem měla z dřívějška vyzkoušeno, že není nic lepšího, než na sebe obléct uniformu a v ten moment úplně vypnout. Ale skutečnost nakonec byla stejně jiná. Myslíte, že jsem  tam měla klid? Ne. 
Protože jsem to v Praze stejně nějak nedávala, napadlo mě utéct na Moravu, kde dávají lišky dobrou noc a sejde z očí, sejde z mysli - znáte to... Ale bylo to úplně k ničemu, protože náhoda je blbec a já mucholapka na náhody. Když nad tím teď tak zpětně přemýšlím, tak to byla fakt SAKRA náhoda, která se mohla stát jenom mně. Ale nebyla jediná, takže se vlastně není čemu divit. V červenci taky vyšlo video s Káťou. Ze Strážnice jsem se přesunula do Dubňan, kde jsem do kufru přibalila sestru a společně jsme vyrazily do Prahy. Ideální příležitost, aby se do toho všeho začly dít další super věci, haha.

Víte jak jsou takové ty mexické telenovely - Sladká vášeň, Pomsta,.. :D? Tak si ještě tak 10 krát přibarvěte jejich obsah a něco takového se stalo mně. Bohužel jak už jsem psala na IG, tak to není věc, co bych chtěla řešit takhle veřejně, ale zmínit jsem to musela. Byla to totiž dost zásadní věc konce července, v které byla zapletená rodina a jeden pro mě dřív dost důležitej člověk, v kterém jsem se obrovsky zklamala. Ne poprvé. A s tím vlastně taky souvisí to, že v téhle chvíli jsem se vrátila zase zpátky na začátek. Takže frázi - sejde z očí, sejde z mysli - vyhodnocuju jako pěknou blbost! Navíc ještě v případě, kdy je ta první věc téměř nemožná. ALE měla jsem vedle sebe Káťu a ta vždycky ví, jak na mě <3 Jako další bod musím zmínit koncert Rihanny, který mě sice na kolena nedostal, ale měla jsem nejmilejší společnost - Káju.
Takže poslední týden v červenci mohl nanovo začít zase ten stejný proces. S Kačí jsme trávily téměř každé odpoledne spolu, chodily jsme po obchodech, bavily jsme se. Nejlepší bylo vzít si take away salát v Delmartu a poobědvat na Náplavce. Ale pozor! Na té Náplavce, co je blíž k Andělu, skoro nikdo tam není a výhled je bóžo! :) Když neměla čas Káťa, viděla jsem se s Tomášem, což je můj nej z výšky. To jsme spolu jednou strávili jedno celé odpoledne, které se protáhlo - myslím - až do půlnoci. Jinak děkuju moc za komentáře u minulého článku a těším se zase příště <3

You Might Also Like

6 komentářů

  1. Moc pěkné fotky a máš krásné morčátko :) Jinak teda doufám, že už se máš líp, mě to "sejde z očí, sejde z mysli" kdysi sice celkem fungovalo, ale bylo na to potřeba alespoň pár měsíců.
    Lovely imperfections | Giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc. Zoinka je moje princezna :) Já mám zase vyzkoušené, že to funguje hlavně v případě, že je ta situace uzavřená. Což není můj případ...

      Vymazat
  2. Anonymní27/8/16 06:28

    konečně musím říct super!! zacla si nosit co jsem ti psal nebojis se ukazovat nohy a moc ti to sluší si sexy jen tak dal chvalime!!

    OdpovědětVymazat
  3. Mně osobně sejde z očí nepomohlo... :) někdy to prostě nejde.:)
    Jinak krásné fotky a budu držet palce ať je líp:)


    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Viď? Taky to na mě nějak nefunguje. Děkuju moc! :)

      Vymazat

Děkuji za návštěvu a každý komentář <3

Popular Posts

Like us on Facebook

Youtube