BE BRAVE AND YOU'LL GET WHAT YOU WANT

7/01/2016

V poslední době mám pocit jakoby čas letěl vesmírnou rychlostí a já vůbec nestíhám vnímat všechny ty věci, co se teď kolem mě dějí. Je toho TOLIK! Ale je to všechno tak POZITIVNÍ! S každým dalším krokem, kdy se vydávám do neznáma, se cítím šťastnější a je to tak SUPER! Každému bych přála zažít ten pocit. A paradoxně to všechno přišlo po těch největších bouřkách, žejo. To, že všechno špatné, je pro něco dobré, není jen tak. Ale funguje to tak.

Dlouho jsem si myslela, že můžu žít jen tak (svým způsobem) napůl a ono se to nějak všechno samo spraví a časem přijde to, na co čekám. Nepřišlo. Uvědomila jsem si, jak moc je důležité nejdřív uzavřít v životě všechny věci, které nefungují.

Ale opravdu uzavřít. Dokud to neuděláte, budete furt jenom čekat a doufat v něco, co ne a ne přijít. Vesmír to má asi nějak takhle nastavené nebo nevím.


Jakmile jsem totiž udělala tlustou čáru - tu opravdovou, tak se teprve začly dít věci. Začala jsem potkávat nové lidi, začaly přicházet různé nové příležitosti a začla jsem se cítit po roce doopravdy šťastná - všechno ze mě spadlo, přestaly mě bolet záda. Ono to asi opravdu bude o pocitech a o tom, jestli jsme schopni unést všechno to, co si naložíme nebo co nám naloží život. Když je vám dobře a jste šťasní, tak vysíláte pozitivní vibrace a vesmír vám je dvojnásobně vrací.

Mimochodem, včera jsem udělala státnice. Takže díky všem, co na mě mysleli. Docela dost jsem tím zahlcovala Snapchat a Instagram haha. Pusu! <3

You Might Also Like

2 komentářů

  1. Tak gratuluju ke státnicím, Wendy :) a super článek, souhlasím s Tebou :) taky jsem nedávno udělala za něčím tlustou čáru a hned se mi "dýchá" líp :)
    One blondie life

    OdpovědětVymazat
  2. Gratulace!!! To musime zapit, vsechno!💙 A s tema zadama to mam stejne - po operacich pokrivena pater a prislib castych bolesti... Najednou NIC:)) Silna myslenka vyda za tisic prasku:)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu a každý komentář <3

Popular Posts

Like us on Facebook

Youtube