EVERY NEW DAY IS ANOTHER CHANCE TO CHANGE YOUR LIFE

10/14/2015

Vím, že venku už docela přituhuje. Podzim jakoby nás minul, ale já mám ještě pár podzimních outfitů předfocených, tak jsem si řekla, že by bylo škoda vám je neukázat. Navíc v Anglii máme docela hezky, opravdu zima bývá většinou až k večeru, takže si umím představit, že bych se takhle oblékla do školy. Outfit bych samozřejmě doplnila kabátem. Něco jiného je ovšem teplota doma. Musím říct, že tady solidně mrznu, protože moje domácí zatím pravidelně netopí. Máme tu v domě 16 stupňů, takže klasika je, že večer u sebe v pokoji sedím ve svetru, bundičce se šálou a čepicí, ha ha. A když  si jdu uvařit čaj do kuchyně, tak si připadám jako blázen, protože paní s dcerou si tu lítají jen v tričku s krátkým rukávem a bez ponožek. Pro mě naprosto nepochopitelná věc. 

Jinak jistě víte, že je tu již třetí ročník Blogerky roku. A já se tetelím štěstím, že jsem mezi nominovanými. Velkým překvapením pro mě bylo, že dokonce v kategorii fashion. Je to pro mě velká čest, že mě berete víc jako fashion, než lifestyle blogerku. Co jsem si srovnala priority v životě, si čím dál víc uvědomuju, jak moc je pro mě blog (a s ním především také vy) důležitý. Bloguju už víc jak 6 let a neumím si představit, že bych s tím přestala. Přemýšlela jsem... Moc bych si přála posunout se z toho mrtvého bodu, na kterém už dva roky s blogem stojíme. Vůbec si nepředstavuju, že bych vyhrála, na to jsme s The Blondaffair pořád ještě malé království, ale udělá mi radost každý hlas, který nás o kousek posune dál. A já se budu snažit dělat radost vám pravidelnými články. Hlasovat pro nás můžete tady.  Kdo myslíte, že vyhraje? Já mám docela jasno, ha ha.

OUTFIT OF THE DAY
Top - H&M
Skirt - H&M
Bag - Lacoste
Shoes - Converse
Jacket - H&M
Ring - Pandora

You Might Also Like

9 komentářů

  1. Jéé, máme stejnou sukni! Moc ti to sluší! ☺

    OdpovědětVymazat
  2. Prostě jedním slovem kočka :)))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  3. Já miluju tvoje vlasy, jsou nejlepší!:)))
    One blondie life

    OdpovědětVymazat
  4. Tyhle fotky se fakt povedly, moc ti to sluší! :) A doufám, že ti tam už brzo zatopí, abys nám nezmrzla! Jako 16° to už není sranda :D

    OdpovědětVymazat
  5. to je moc hezká kombinace barev :)A líbí se mi tvé vlasy, sedí Ti ! Mary Magdalene

    OdpovědětVymazat
  6. Kráááska Wendy :) Tobě to tak sluší

    OdpovědětVymazat
  7. ty jo ta barva vlasů je fakt luxusní:) hrozne ti to sluší:)

    OdpovědětVymazat
  8. Tyjo, ty si krásná -.-

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu a každý komentář <3

Popular Posts

Like us on Facebook

Youtube