SUMMER COSMETIC FAVOURITES

9/16/2015

V létě jsem si velmi oblíbila tuhle voňavku od Avonu. Nejdřív jsem se zamilovala do flakonku a potom i do samotné vůně. Luck for her je sladká vůně a hodí se jak na denní nošení, tak na večer. Co musím vyzdvihnout je její výdrž. Když se dopoledne navoním, ještě večer v posteli cítím tu krásnou vůni. Za mě tedy určitě této vůni ano. Doporučila bych ji všem milovnicím sladkých vůní a určitě si ji pořídím znovu.


Jako další tu mám vůni od Céline Dion, kterou jsem dostala jako dárek od Kubi. Mám ji už delší dobu a nosím ji v kabelce vždy při zvláštních příležitostech, když vím, že se budu chtít v průběhu dne opakovaně navonět. Mám ráda, když se za ženou nese její vůně. Ale řídím se pravidlem, že se nic nemá přehánět. Co se týče vůně jako takové, tak mi nepadla do nosu úplně jako Luck for her od Avonu, ale taky není špatná a používám ji ráda. Céline je kombinace sladké a mírně kořeněné vůně.


 Potom tu mám tělové mléko a body sprej od Avonu. Je to z řady Passion fruit & Peony a voní opravdu nádherně. Body sprejem se voním spíš tak nějak náhodně na doma, když mě napadne. Ale podle mě by se dal brát i s sebou do tašky. Je to příjemná vůně, která není agresivní. Spíš vás tak zlehka políbí a za půl hodiny to chce nastříkat se znovu. Ale já ten pocit svěžesti miluju. 

S tělovým mlékem jsem taky spokojená. Vůně je krásná a hlavně krém rychle usychá. Mám jen jedinou výtku. Nedoporučila bych ho na suchou pokožku, protože tolik nehydratuje. Ale na klasický tip pleti je to vyhovující.


Poslední věcí, o které se dnes zmíním je báze pod oční stíny od LaSplash. Vyzkoušela jsem celkem jen tři báze: od Essence, od Rimmel London a tuhle. A tahle mi z nich vyhovuje nejvíc. Jsem spokojená s její konzistencí i aplikací. Konzistence báze od Rimmelu byla příšerná. Palec nahoru dávám této bázi i za neutrální barvu. Třeba báze od Essence měla nude nádech a to mi vadilo. Co se týče výdrže, tak jako na celý den to není. Ale trvanlivost stínů prodlouží zhruba o 4-5 hodin, což je podle mě pěkné. Plusové body má ještě za to, že zvýrazní odstín stínů. To nemusí vyhovovat každému, ale mně ano. 

A to by bylo pro dnešek všechno. Budu ráda, když mi dolů napíšete i vaše oblíbené produkty. Třeba se některým inspiruju. Dobrou noc všem <3

ASK.FM / FACEBOOK / WE HEART IT / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

You Might Also Like

5 komentářů

  1. No co co :D Není to Mac ani Clinique, ale krémy a sprcháče mají dobré. Tak co :D Každopádně mě těší, že legenda jako ty zabloudila na můj blog!

    OdpovědětVymazat
  2. Luck od Avonu mám taky a musím říct, že jsem se do ní hned zamilovala. Její výdrž je také skvělá :)

    Unboxing | Keep Calm... I'm the winner

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Žejo? Na tom, že to je zrovna AVON není nic špatnýho :-o :-) Hlavně že nám to voní :-)

      Vymazat
  3. Zrovna mám před sebou nový katalog z Avonu a vůni tam mají v akci, tak přemýšlím, že bych si ji objednala i když teď mám voňavek dost, no ale zase voŇavek není nikdy dost :D

    Bázi pod oční stíny jsem taky měla, ještě z dávného Ladyboxu a byla mou oblíbenou :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesněěěě! Voňavek není nikdy dost a tahle je vážně super. A to mně jen tak něco nevoní :D

      Vymazat

Děkuji za návštěvu a každý komentář <3

Popular Posts

Like us on Facebook

Youtube