PHOTODIARY

9/15/2015

Brzy bude článek o péči o nehty :-)
Už brzy odlétám do Anglie na Erasmus a musím toho ještě hodně stihnout. Třeba zítra jdeme s K. na vyhlídkovou plavbu po Vltavě, potom se musíme stavit pro nějaké věci v Palladiu a ve čvrtek jdu dopoledne na měření "inbody", odpoledne mám přednášku o studiu v USA , večer kino a rozloučení s Káťou. Prostě se nestíhám ani chvilku nudit. Zajímavá je historka o tom, jak jsem se dostala k měření tuků v těle. Tak se o ni s vámi podělím.

Už asi měsíc uvažuju a přemýšlím nad tím, že si na inbody zajdu. A celý ten měsíc jsem to brala jako hotovou věc (ikdyž jsem ještě neměla domluvený termín, nic). Před víc jak týdnem přítel v Praze narazil na slečnu, která rozdávala poukázky na měření inbody zdarma a dal jí moje číslo. Když jsem se ho dnes ptala, proč jí dal moje číslo, tak mi odpověděl, že ani neví. Prostě ho to jen tak napadlo. A pak mi začalo volat neznámé číslo. To číslo mi volalo opakovaně, ale protože jsem nevěděla, kdo to je, nebrala jsem ho. Volalo mi asi týden. No a dnes jsem se rozhodla, že to zvednu - jen tak. A hle! Byla to ta slečna, které dal Kuba moje číslo a na čtvrtek mám domluvené inbody. Úsměvné je, že to je dokonce i kousek od našeho bytu.

A co tím chci vlastně říct... Říká se, že pokud v to, co si přejete, opravdu věříte a přemýšlíte o tom jako o hotové věci, jako kdyby jste to už měli - splní se to. A přesně tak jsem to já udělala s tím měřením tuků v těle. Je to sice úplná maličkost, ale jde vidět, že to tak opravdu funguje. Ale taky je pravda, že pro to musíte i něco udělat. Já jsem třeba musela zvednout to číslo, jinak bych se o té příležitosti ani nedozvěděla. Takže je potřeba naslouchat nějaký vnitřní hlas a nebát se jít svému štěstí  vstříc. Musíte věřit a vidět ty příležitosti a nenechat je proklouznout mezi prsty. A jestli tomu nevěříte, tak to zkuste nejdřív na nějaké maličkosti jako já. No a já teď začínám věřit v něco většího. Protože vesmíru je to prý jedno, ha ha.

Taky připravuji oblíbence za léto
Zítra jdu pro tyhle krásky <3
Oblíbená báze pod oční stíny
Frappe a můj oblíbený Canon legria mini
S Týnkou na bobovce :-)
Testuju Valmont kosmetiku
Malinové frappuccino a jahodové je lepší :-)
Burgundy slip-ons z H&M. Škoda, že na levé botě mají ve všech velikostech vadu :( Nevíte, kde jinde koupit podobné?
Běhando
Výborné kafe v Bistru proti proudu <3

ASK.FM / FACEBOOK / WE HEART IT / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

You Might Also Like

7 komentářů

  1. Anonymní16/9/15 08:51

    ahoj Wendy, jsem strasně ráda, že i když mé komenty nezveřejnuješ, protože tě leckdy v dobrém kritizují, tak se alespon dle nich řídíš, nebot tvůj poslední outfitek - modrá sukne bez silenych černych silonek kdy vynikly konečně tvé krásné nožičky sklidil úspěch!!! Takto se stroj poodhaluj svoji nežnou ženskost!!!
    Jediné co stále připomínám, už se zbav Kuby hodně ti to snižuje popularitu :/. Je to prostě kluk který nemá tvojí uroven a uz je to i nuda... pa fandím ti!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale já tvé komentáře zveřejňuji a dokonce na ně i odpovídám :P Na základě tvých komentářů jsem trošku omezila černou barvu, to ano. Byla to konstruktivní kritika, tak proč ne. Naví jsem to plánovala už delší dobu, že přidám víc barev. Ale co se týče těch černých silonek, tak ty nosit budu pořád. Když je chladno, tak jsou ideální a vypadají dobře. Ke Kubovi se vyjadřovat nebudu. Jak můžeš vědět, jaký je, když ho neznáš?

      Vymazat
  2. Tak to byla super náhoda! =D Jojo, je to tak, čemu věříš to se stane! =)
    WORLDNEEDSWOMEN

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem ráda, že nejsem jedinej blázen, co tomu věří :-)

      Vymazat
  3. Spreje od Avonu mám moc ráda :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu a každý komentář <3

Popular Posts

Like us on Facebook

Youtube