BACK TO SCHOOL ESSENTIALS

9/13/2015

Za chvíli se návrat do školy blíží i nám vysokoškolákům. Ty prázdniny tak rychle utekly, a to jsem je měla skoro 4 měsíce. Minulý týden jsem byla na lovu nové kabelky do školy, protože moje milovaná z H&M se mi pomalu ale jistě rozpadá a moc času už jí nezbývá. Tuto novou krásku jsem objevila v Mangu. Líbí se mi tvar i materiál. Jen si budu muset dávat větší pozor na peněženku a mobil, protože nemá zip. S sebou do školy nosím místo sešitů notebook. Výjimkou jsou angličtina a francouzština - to jsou jediné dva předměty, na které nosím i sešit a učebnici. To na vysoké škole miluju - nemusím do školy tahat tunovou tašku.  Po ruce musím mít vždycky diář. Při dlouhých chvílích vyřizuju maily a plánuju si schedule. (Jinak ty zvýrazňovače nebo memo papírky používám právě na to.) 

Vlhčené a klasické ubrousky nebo antibakteriální gel jsou pro mě v Praze samozřejmost. Když nezapomenu, přihodím ještě žvýky. Pokud jdu do školy s rozpuštěnými vlasy, beru si taky tangle teezer a gumičku. Dost často mě brzy ty vlasy všude začnou otravovat, tak si je jednoduše stáhnu do culíku. A když mám školu celý den, tak s sebou v kabelce nosím nějakou mini voňavku. Teď mám Céline Dion. Co se týče té powerbanky, tak tu nosím jen v případě, že jdu do školy pouze s iPadem, jinak totiž můžu nabíjet mobil přes notebook, takže beru jen usb kabel. Dál s sebou nosím v malé taštičce na kosmetiku pudr, nějakou rtěnku, balzám na rty a zrcátko. No a když si doma ráno nestihnu uvařit a v klidu vypít kafe, beru si ho s sebou v KeepCupu nebo tumbleru. Na fotkách ještě můžete vidět pouzdro na brýle. Brýle mám sice většinou na nose, ale někdy nosím čočky. A to si potom pro jistotu beru brýle, kdyby mě náhodou začly vadit v očích. No a mobil snad ani nemusím zmiňovat. To je dnes už jasná věc. A co nosíte do školy vy? Napište mi dolů do komentářů :-)

ASK.FM / FACEBOOK / WE HEART IT / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

You Might Also Like

10 komentářů

  1. Takovéhle barevné články zbožňuju :)) Ta kabelka je krásná! Zrovna po nějaké černé taky pokukuji, bohužel jsem si zhruba před půl rokem koupila jednui v Carpise a u té se mi začaly trhat uši a dno :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je nejhorší. Tak zkus taky Mango. Mám s nimi docela dobré zkušenosti. Kabelky jsou cenově výhodné a vydrží :-)

      Vymazat
  2. Nádherná kabelka, ta by se mi taky líbila ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mi trvalo dlooouho, než jsem ji objevila :D

      Vymazat
  3. Odpovědi
    1. Děkuju! Moc mě to těší <3, protože dal docela práci :D

      Vymazat
  4. Ta kabelka z Manga je super :) já už jsem tedy ze školy hoodně dlouho, ale u Tvého článku jsem si zavzpomínala :) přidala jsem si Tě jako Tvůj pravidelný čtenář a ráda tě pozvu i na můj blog :)http://magdalenefashion.blogspot.cz . Krásný den :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za přízeň :-) Podívám se na tvůj blog :-)

      Vymazat

Děkuji za návštěvu a každý komentář <3

Popular Posts

Like us on Facebook

Youtube