FITNESS MOOD

7/06/2015

Slibovala jsem fitness články, tak vás dnes vítám u úplně prvního na mém blogu a doufám, že se vám bude líbit a třeba vás do cvičení i trochu namotivuje. Přiznám se, že při psaní tohoto článku mám trošku nostalgické pocity, protože pokud jste četli můj blog ještě na platformě blog.cz, tak tam byly články o hubnutí a cvičení dost často, stejně jako jídelníčky. Kdežto jakmile jsem se přestěhovala na blogspot, lifestylové články šly -jaktoříct- do kytek. A abych se konečně dostala k věci. Tohle bude teda úvodní článek o tom, proč jsem začala zase pravidelně cvičit, jak se motivuju ke cvičení a tak. Pojďme na to!

NIKDY NEBUDU JAKO TYČKA

Pravidelně každý den cvičím teprve 3. týden, ale už tak půl roku předtím jsem několikrát týdně cvičila. Opravdový zlom nastal, když jsem se viděla v kabince při nákupu plavek minulý týden. Ten den mi došlo, že se sebou musím vážně něco udělat. Nebudu vám tady cpát, že jsem tlustá, protože z toho už jsem vyrostla. Vím, že tlustá - jako FAKT tlustá nejsem. Nevypadám sice jako modelka z časopisu Vogue (ani z žádného jiného časopisu), ale vyloženě tlustá nejsem. Ale thigh gap mít se svým typem postavy taky nikdy nebudu.

PROČ NAJEDNOU CVIČÍM?

Můj problém je ten, že nemám zpevněnou a tak hezky vytvarovanou postavu, jako bych si přála a potýkám se s největším strašákem žen - celulitidou, ačkoliv jsem vysadila antikoncepci a sportuju docela často. Proto jsem si stanovila výzvu. Do půl roku se chci vycvičit alespoň zčásti do mé vysněné postavy. Níže vám dám pár inspiračních fotek. Chci zpevněnou postavu a hezký zadek bez pomerančové kůže. Kdo jde do toho se mnou?

JAK ČASTO CVIČÍM?

Ode dne D, kdy jsem si zkoušela plavky, cvičím zadek každý den (ob den střídám zadek&nohy a zadek&břicho) a po 4 dnech vkuse si dávám rest day, kdy cvičím jenom ruce. Takže svaly mají možnost odpočívat. Občas si jdu taky zaběhat, ale to záleží na počasí. Když je moc horko, tak běhat nechodím, protože vstávat brzy se mi kvůli tomu nechce a večer se sama po Praze běhat bojím. 

CVIČENÍ SI ZPŘÍJEMŇUJU HUDBOU

Moje cvičení vypadá tak, že si pustím hudbu jako kulisu, většinou mám ráda něco rychlejšího. To mě ke cvičení vždycky hodně namotivuje. Nachystám si všechny pomůcky, které budu ke cvičení potřebovat - podložku, činky a hlavně vodu. Největší otrava je běžet si pro vodu v půlce cvičení do kuchyně zpocená jako kůň. Nakonec si vyberu nějaké z oblíbených videí na YouTube a jdu na to. Vtipné je, že už si po těch třech týdnech několik videí pamatuju nazpaměť. Takže pokud budu někdy někde v divočině, nic mi nezabrání cvičit má oblíbená videa.

MOTIVACE NA PRVNÍM MÍSTĚ

Důležitá je motivace v případě, že se vám do cvičení zrovna moc nechce. Já si vždycky pustím nějaké motivační video na YouTube. Nebo mi úplně stačí, když si začnu hledat nová videa, která bych mohla začít později cvičit. No a když je sleduju, tak si řeknu, proč bych to nemohla zkusit hned. Další tip je hledat motivační fotky. Já vím, je to ohrané a pokud ses do cvičení ještě nedostala, tak to většinou nepomůže. Alespoň v mém případě to tak bylo. Ale když už cvičíš nějakou dobu, tak to je dostatečně silná motivace zvednout zadek a začít něco dělat! Doporučuju najít si nějaké fitness profily na Instagramu.


SOURCE OF PHOTOS: www.google.com and www.weheartit.com

ASK.FM / FACEBOOK / WE HEART IT / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

You Might Also Like

5 komentářů

  1. Ja som vyše 2 rokov skúšala, že aké cviky mi sedia a teraz mesiac aj niečo už makám, snažím sa upravovať stravu a vidím na sebe zmeny <3 Tak ti držím palce! Skvelá inšpirácia! <3

    Dijoun&Klaudi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky ti držím palce! Já zatím změny nevidím, ale snad brzy přijdou :*

      Vymazat
  2. tie 4 zadky stymi modrymi plavkami neverim že ta prva je ona uplne iny tvar tela :)) inak ja tiež si svičim doma na fitlopte nohy brucho ked sa mi zachce :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, teď na to koukám víc a asi máš pravdu. Já bych dokonce řekla, že ty první dvě fotky jsou jedna slečna a ty další dvě druhá slečna :D

      Vymazat
  3. Skvělá motivace a hlavně super změny u těch slečen :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu a každý komentář <3

Popular Posts

Like us on Facebook

Youtube