MY FIRST MUSIC VIDEO AND FASHION SHAKE

3/05/2015

Ahoj všichni, moc vás všechny zdravím z Rakouska. Minulý týden ve čtvrtek jsem měla tu čest, jít se podívat na představení originální české módy, kde se konala prezentace nejnovější kolekce českých designérek Hany Frišonsové, Marcely Křížové a Jany Mikešové. Cílem Fashion Shaku je podpořit český a slovenský design, a to se mi na něm právě tolik líbí. Akce to byla velmi zajímavá a modely atraktivní. Samozřejmě, že kousky českých návrhařů jsou dražší než konfekce, ale zase jich je vyrobeno jen několik kousků, tak se vám na ulici nestane, že potkáte slečnu ve stejném modelu. Přiznám se, že v Praze se mi to stalo už několikrát. Obvykle s věcmi, které mám z H&M nebo F&F. Jaký na to máte názor vy? Už jste na ulici někdy potkali někoho se stejnou kabelkou nebo třeba ve stejném kabátě?

No a jako překvápko nakonec... S Káťou jsme pro vás natočily krátké video z akce, ale prosím, mějte se mnou slitování, protože je to vážně moje úplně první video. Proto jsem ho také udělala jen hudební, no a pokud se vám bude líbit, tak se třeba časem rozhoupu i na to s mluveným slovem :D Jinak musím říct, že nejvíc mě na tom bavilo asi to stříhání. Těším se na vaše komentáře a ano, vím, že ten začátek videa před příchodem na akci a následně odchod z akce je trošku delší, než by musel být, ale prostě mi bylo líto ty materiály nevyužít a navíc aspoň opravdu uvidíte, jak celý ten večer probíhal s důkladně zobrazeným příchodem, odchodem a i krásami Prahy, haha. Přeju vám všem dobrou noc a doufám, že se vám bude video líbit <3

You Might Also Like

4 komentářů

  1. Ty jsi v tom klobouku úplně zlatá :) A tu šálu bych ti nejradši ukradla! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ta pudrová kabelka je suprová! Vypadá, ze je se strasne prijemneho materialu :-)
    To tve sacko s kloboukem jsou super! :-)

    Http://thankgodiamwoman.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Ten klobouk ti hrozně sluší :). I ostatní kousky oblečení vypadají dost zajímavě. Myslím, že by nebylo ke škodě a je to dobrý záměr akce, aby se podpořila móda tady v ČR. Příjde mi, že je většina čechů v oblíkání zaprdlá a bojí se vyčnívat z davu :).

    http://molly-heddy-law.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Klobouk je vážně top!
    Teďka jsem poprvé na tvém blogu a musím říct: Jen tak dál! Paráda! (:

    Happy Sunday! ♥

    THE KAWAII PLANET

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu a každý komentář <3

Popular Posts

Like us on Facebook

Youtube