DREAMS COME TRUE

2/28/2015

Ahoj holky, nejprve bych chtěla poděkovat za moc milé komentáře v minulém článku. Moc mě potěšily :-) No a dnes to bude zase takový povídací článek. V poslední době se mi splnila hned dvě velká přání. Za prvé jsem si konečně koupila Macbook. Dnes je to přesně 14 dní, co ho mám a nelituju ani jedné koruny, kterou jsem do něj investovala. Můj starý notebook byl už stařeček, který teď odpočívá v Kutné Hoře a občas mi o víkendu poslouží. Do Prahy a do školy mi už ale nestačil. Fungoval jen, když byl připojen ke zdroji, což je dost nepraktické, žejo. Na posledních fotkách můžete vidět tašku, kterou jsem si na něj tento týden koupila na doporučení kamarádky v Gatu za 500,-. 

Další naprosto skvělou zprávu jsem se dozvěděla včera a ještě pořád jí nemůžu uvěřit. Na Asku už jste se mě ptali na Erasmus. A teprve teď můžu říct... že v září jedu na půl roku studovat do Anglie! Tohle byl vždycky můj sen a prostě mi připadá neuvěřitelné, že to klaplo a že do jedné z nejžádanějších zemí vybrali zrovna mě! Včera jsme to s Kubou oslavili filmem a skleničkou sektu. Taky jsem včera zahájila nové fitness období, tak doufám, že mi to vydrží. Ale mám skvělou parťačku a zároveň trenérku, tak věřím, že ano. Mimochodem tu rozkošnou krabičku, kterou můžete vidět na fotkách mám právě od ní k narozeninám. Vybrala mi ji ve spolupráci s Anetkou. Zatím jsem si do ní dala kapsle do kávovaru a vždycky když si jdu dělat kafe, zvedne mi náladu :-) Děkuju moooc Káji ♥ A teď se jdu pustit zase do úklidu a večer cvičení a seriály. Krásný víkend všem!

ASK.FM / FACEBOOK / WE HEART IT / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

You Might Also Like

14 komentářů

  1. Ty nejlepší věci jsou ty levný :D

    OdpovědětVymazat
  2. Jeee nemáš zač :-* A ve fitku žádný ulejvání :D :D

    OdpovědětVymazat
  3. Anonymní28/2/15 19:59

    Blahoželám k Erasmu!! :)) Fashion Passion by Erika

    OdpovědětVymazat
  4. Jééé tak to jsou vážně nádherné fotky a o Macbooku ani nemluvím ;) Odkud máš kočičko prosím ten diář? Nějaký takový sháním :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ta krabicka vypada uzasne.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. tak s macbookem bych si moc nerozumnela, i kdyz se mi hrozne libi vzhledove :-( gratuluji ke studiu v Anglii! :-) take by se mi takova zkusenost libila, ale potom to dodelavani, na to nemam :-D

    Http://thankgodiamwoman.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  7. K te Anglii ti moc gratuluji! :-)

    OdpovědětVymazat
  8. To je úžasný! Moc ti to přeju :) Jinak s notebookem mám stejný problém, takže vybírám nový a největší dilema je právě to, jestli investovat do macbooku, nebo se spokojit s jiným za polovinu...:)

    OdpovědětVymazat
  9. Krabička i taška se mi líbí :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  10. Gratuluji k výběru. :-)
    http://www.vmemzivote.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  11. Erasmus ti moc přeju, určitě to bude paráda :)
    A krabička je roztomilá :)

    OdpovědětVymazat
  12. Ta krabička je nádherná! A k erasmu moc gratuluju, sama jsem žila půl roku v Londýně a je to úžasná zkušenost! :)

    OdpovědětVymazat
  13. Tak to gratuluji :) Jak jsi se k tomu dostala jestli se smím zeptat? :)

    http://kristynakostakova17.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu a každý komentář <3

Popular Posts

Like us on Facebook

Youtube