STARBUCKS CHRISTMAS NEWS

11/11/2014

 Jak jsem psala už včera, dnes jsem byla od rána v práci a odpoledne na mě čekaly hned dvě novinářské akce. Ve dvě hodiny tisková konference Starbucks a hned potom návštěva showroomu Lindex sezóna jaro/léto 2015. Bohužel mě na žádnou z akcí nemohla doprovodit Káťa, takže mě dnes neměl ani kdo vyfotit. Snažila jsem se sice něco vyfotit potom doma, když jsem přišla, alespoň k malému oživení článku, ale nevím, jestli se mi to povedlo.

 A teď už k tématu. Starbucks dneškem zahajuje období červených kelímků, a to znamená období Vánoc. Do své nabídky nápojů zařadil vánoční nápoje Gingerbread Latte a Toffee Nut Latte a letos také poprvé na českém trhu uvedl čokoládovou novinku Honey & Almond Hot Chocolate. Pro milovníky zrnkové kávy jsou k dispozici tradiční vánoční směsi Starbucks Christmas Blend a Starbucks Christmas Blend Espresso Roast. Samozřejmě přichází také limitovaná edice vánočních hrníčků a tumblerů, které vážně stojí za to a ode dneška je můžeš zakoupit v prodejnách Starbucks. Hlavně ten s pražským panorama jsem si zamilovala a jak se znám, tak pravděpodobně neodolám a do Vánoc si ho pořídím. Jak se vám líbí limitka hrníčků? A už jste měly perníčkové latte? :-)

TIP NA VÁNOČNÍ DÁREK: Starbucks přichází se stříbrným vánočním tumblerem, který zakoupíte i s poukázkou na velké kafe ve Starbucks na každý den měsíce leden 2015. Nápad je to podle mě super, jen cena asi nebude pro každého, je to kolem 2.500 Kč a přiznám se, že já sama bych tumbler asi taky nekoupila. Ikdyž samozřejmě vím, že když si spočítám tumbler+káva na každý lednový den, není to vůbec nic strašného. (Budu ráda, když mi do komentářů napíšete, jestli byste vy tumbler koupili, fakt mě to zajímá.)

Zdroj: Starbucks
Atmosféra tiskové konference... Vlevo dole je jeden z limitky hrnků.
Nejlepší Gingerbread Latte ♥
Honey & Almond Hot Chocolate na mě byla příliš sladká, ale pro milovníky horké čokolády je ideální volbou.

ASK.FM FACEBOOK / WE HEART IT / INSTAGRAM BLOGLOVIN

You Might Also Like

7 komentářů

  1. Super článek, Vendy, jinak s tím dárkem máš pravdu, asi bych ho také nekoupila, ale jako dárek bych ho dostala ráda, haha. .))

    OdpovědětVymazat
  2. ty hrníčky jsou nádherný ♥

    OdpovědětVymazat
  3. Super článek! :) Na vánoční kafe si určitě zajdu a ten stříbrný tumbler je úplně boží. Asi si ho přidám do seznamu pro Ježíška :P. Ale bez toho kafe na celý měsíc. Jinak se mi ještě hodně líbí ten bílý hrníček se zlatým ouškem.

    OdpovědětVymazat
  4. Hrníčky i tumblery jsou pěkné :) NO když je to zase cena za kávu + tumbler, tak si myslím, že to tak špatné není :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jako máš pravdu, ale já bych si zase třeba každý den kávu GRANDE ve Starbucksu nekoupila... :-) Takže to je prostě asi dost individuální no, jestli to má cenu.. Díky moc za vyjádření :-) ♥

      Vymazat
  5. Super clanek, vypada to vsechno uplne skvele :)) muzu se zeptat, jak se clovek na takovou akci dostane? To mas pozvanku skrz blog?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Domi, ono jak kam. Tohle byla třeba hlavně novinářská akce, z blogerek jsem si všimla jen holek z A cup of style a z Bloges Robes a ty určitě dostaly pozvánku jako blogerky. Já dělám redaktorku krasna.cz, takže se dostanu prakticky všude a pozvánku jsem měla právě přes redakci. Jinak na některé akce chodím přes blog a na některé jako redaktorka :-)

      Vymazat

Děkuji za návštěvu a každý komentář <3

Popular Posts

Like us on Facebook

Youtube