MY FAVOURITE LIPSTICKS

10/05/2014

Za poslední rok jsem úplně vyřadila lesky na rty a značně rozšířila svoji sbírku rtěnek. Rukami mi jich prošlo už desítky, nejvíc jsem si však oblíbila těchto 9 vyvolených. Můžete si všimnou, že moje nejoblíbenější barva na rtech je v současnosti růžová, ačkoliv dříve to byla červená. Asi se ze mě stává bárbína, haha. Nebudu popisovat jednotlivé kousky zvlášť, protože si myslím, že tak dlouhý článek by stejně nikdo nečetl, takže níže udělám stručné shrnutí. 

Rtěnky od Avonu mám teprve necelý týden, takže je ještě nemám pořádně vyzkoušené, ale do těch barviček jsem se zamilovala na první pohled. Každopádně po několika naneseních můžu říct, že nevysušují, mají skvělou pigmentaci a příjemně voní. Na rtech celkem drží, ale neočekávejte, že by přežily oběd. Rimmelka má úžasnou barvu do tmavé fialové, pigmentace je zázračná, jako problém však vidím, že velmi vysouší rty. Je tedy potřeba před její aplikací nejprve nanést balzám na rty... Jinak výdrž paráda, klidně si s ní troufnu i na nějakou malou svačinku. 

Ty ostatní kousky od Dermacolu jsou všechny ze stejné kolekce a jsem s nimi snad nejvíc spokojená. Nevysouší rty, mají perfektní pigmentaci, a dokonce i přežijí jídlo. Co víc si u rtěnky přát! A ty barvy, ty musím vychválit nejvíc, protože se jim nedá odolat. Lepší může být snad jen fialová rtěnka z nové limitky od Essence, na kterou se nemůžu dočkat.

AVON Peony Pop 
 

AVON Coral Burst
 

 DERMACOL Longlasting lipstick 02

DERMACOL Longlasting lipstick 03

DERMACOL Longlasting lipstick 05
 

RIMMEL LONDON Cutting Edge
 

DERMACOL Longlasting lipstick 07

DERMACOL Longlasting lipstick 01
 

Nakonec nemůžu nezmínit Chubbytwist od značky LASplash cosmetics. Mám ho asi 2 měsíce a byl v Ladyboxu. Co se mi na něm líbí je rozhodně design a hlavně, že je matný. Bohužel se mi hned po týdnu zlomil, protože jsem ho příliš vysunula a upadl mi na zem, žejo :D Šikovný ručičky. Jinak mám odstín 02 coral twist a jsem 100% spokojená. Jakmile vypotřebuju, poběžím pro další! Kdyby jste si chtěli přečíst podrobnější recenzi, můžete tady.


Jinak teda mám dost popraskaný rty, vím o tom, tak doufám, že se anonymové vyvarují nějakých blbých poznámek. Jednou za čas se prostě můžu ubalzámovat k smrti a stejně mi ty rty praskají. Stává se vám to taky? Máte na to nějaký tip? A jaké jsou vaše favoritky na rty? :-)


ASK.FM FACEBOOK / WE HEART IT / INSTAGRAM BLOGLOVIN

You Might Also Like

14 komentářů

  1. avon peony pop je krasna farba:))

    OdpovědětVymazat
  2. Ty Dermacolky mají tak krásnej obal.

    OdpovědětVymazat
  3. nejvíc se mi líbí hned ta první z Avonu, a to jsem fanda spíš tmavších barev, ale tahle je moc krásná :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tý jo jsem si tak všimla, že ty nejraději používáš tmavší rtěnky, ale tobě aspoň sluší, mě ne :D Ale ta hned první od Avonu jemná růžová ta vypadá fantasticky! :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Nejradši mám rimmel a teď nově i sleek matte me - přežije úplně všechno a drží strašně dlouho.

    http://travelnote-s.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Krásné barvy! Nejvíce se mi líbí 07 a 01 Dermacol :)

    OdpovědětVymazat
  7. Já bych bez balzámu nevyšla, přetírám rty pořád :D, tak popraskanými rty netrpím, takže to Ti neporadím :). Sbírku rtěnek máš moc pěknou, odstíny se mi hrozně moc líbí, protože růžové mám taky nejradši
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  8. rtěnka od Dermacolu v 03 je nádherná, tu musím mít! :)

    OdpovědětVymazat
  9. Moc hezkej blog,moc ráda čtu tvé příspěvky :)

    OdpovědětVymazat
  10. S Avonem i Dermacolem naprosto souhlasím:) Mám tyto rtěnky sice v jiných odstínech, ale i tak si je nemůžu vynachválit:)
    °°Instantní krása°°

    OdpovědětVymazat
  11. Ty zlaté Dermacol rtěnky mám ráda taky. Mám odstíny 01, 02, 06, 09, 10 a 11 :-)

    OdpovědětVymazat
  12. Super odstíny :) http://svetkossmetiky.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu a každý komentář <3

Popular Posts

Like us on Facebook

Youtube