KOSMETICKÉ PŘÍRUSTKY

2/19/2014

Zrovna jsem vylezla z vířivky, článek na krasnou mám zeditovaný a nemůžu to ošidit ani tady. Opar už se hojí, tak to focení vypadá celkem reálně. Zítra asi ještě ne, ale ve čtvrtek už by to mohlo klapnout :-) Dnes vám teda zatím ukážu, co nového mi přibylo do kosmetické skříňky. Za prvé tato úžasná Rimmelka od Kubíčka. Tenhle odstín červené jsem chtěla už dlouho, ale ač to tak možná nevypadá, drogérku navštěvuju celkem málo, takže doteď nebyla příležitost ho pořídit. Dál mám nové stíny od Astor, nevím, zda využiju ten modrý odstín, ale šedou, černou a bílou stoprocentně. Plesy se blíží a kouřové líčení mám nejradši. Jak se líčíte na ples vy? Budu se těšit na tipy v komentářích :-) No a nakonec tento supr krém od Dermacolu, který úžasně voní, 3v1 kartáček z Ladyboxu, fialový lak na nehty a rtěnka od nejmenované značky, protože si teď nemůžu vzpomenout a s sebou na hory jsem ji nebrala. Ale na všechny produkty či aspoň na většinu můžete čekat recenze, takže tam se o ní určitě dozvíte víc :-) Mně na ní nevyhovuje její minimální pigmentace.

Mějte se zatím krásně, a pokud byste se chtěli dozvědět víc o tomto spešl kartáčku na řasy, nyní vyšel článek na krasna.cz zde.


ASK.FM FACEBOOK / WE HEART IT / INSTAGRAM BLOGLOVIN

You Might Also Like

7 komentářů

  1. Ty stíny jsou krásné :)

    OdpovědětVymazat
  2. moc pěkné stíny, musím se na ně v drogérce mrknout :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ta rtěnka má pěknou barvičku :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Ta nejmenovaná rtěnka je Catrice :) A ty stíny jsou bezva, ta modrá je skvělá! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Hezké věci... jinak já mám na ples taky nejradši kouřovky... ale navadí mi ani něco s barvičkami... případně experimenty se třpytkami...ale to se opravdu nesmí přehnat :)

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
  6. na plesy mám rozhodně radši výraznější a dramatičtější líčení :)
    měla jsem sprcháč stejné vůně - byla to slast!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu a každý komentář <3

Popular Posts

Like us on Facebook

Youtube