VÍKEND NA MORAVĚ

12/07/2013

Pěkný večer moje milé :),
tento víkend trávím u babičky na Moravě. Přítel pracuje, tak jsem sama a relaxuju. Až na včerejšek, kdy jsem editovala články našich externistek a zase jsem se rozčilovala, jak někoho takového můžeme přijmout. Některé ty články nemají ani srozumitelnou myšlenku a o gramatických chybách se radši nebavím.
Z té lepší stránky už jsem skoro dočetla knížku Mortal instruments, zkoukla jsem várku mých oblíbených seriálů a za chvíli se chystám ke druhé babičce zdobit stromeček. Až na to, že večer mně trošku zkazí interpretace na pondělí do školy, kterou ještě musím udělat, protože zítra nebude čas. Říkám si, že se z těch filozofických textů brzy zblázním. Už aby byl konec prvního semestru :D Co si budem povídat. Příští týden se můžete těšit na článek showroomu jaro/léto F&F. A jak si užíváte víkend vy? :)

W.

Overcoat: Merce, WaistcoatH&M, Scarf: Gate, TeeTerranovaLeggingsTally WeijlShoes: Zoot, EyeglassesD&GNecklace: H&MBag: Primark

ASK.FM FACEBOOK / WE HEART IT / INSTAGRAM BLOGLOVIN

You Might Also Like

5 komentářů

  1. Já už se neskutečně těším, až snad udělám na konci semestru zkoušku (tento semestr mám jen jednu, i když hodně moc zapeklitou) a budu mít chvíli volna. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jen jednu? :D Já chci taky :-) A klidně zapeklitou. Achjo :D

      Vymazat
  2. Fotky mi nefungují. Jinak běh Santů má smysl v tom, že je to celosvětová tradice (jen v ČR to samozřejmě není...) výdělek jde na charitu a je to taky o tom, že to lidi příjemně naladí;)

    OdpovědětVymazat
  3. Fotky se mi nezobrazují :( Jinak se těším na článek z showroomu, miluji F&F.

    OdpovědětVymazat
  4. F&F.zboznujuuu:) tesim se a vikend byl takovy vselijaky:D porad nekde litam a pak nemuzu v pondeli nikdy vstat:D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu a každý komentář <3

Popular Posts

Like us on Facebook

Youtube