CASTLE PARK

12/30/2013

Pěkné pondělí moje milé čtenářky,
s přítelem už jsme konečně v teple domova, lenošíme u filmů a prežíráme se. Sny se stávají skutečností, haha. Tyto fotky jsme nafotili, když jsme byli v sobotu na procházce po strážnickém zámeckém parku. Jestli je Strážnice k ničemu, tak ten krásný park jí rozhodně nemůžu upřít. Příteli jsem na chvilku ukradla burgundy šálu, co jsem mu dala k Vánocům. Nevím proč, ale když jsem před Vánoci sháněla tuto šálu i v dámském oddělení, nikde nebyla k nalezení. Takže pokud víte o nějakém obchodě, kde bych ji našla i pro sebe, přítel by to jistě ocenil (a já samozřejmě taky).

Co budete dělat na Silvestra? :)

W.

Coat: Merce, SweatshirtH&M, Scarf: Terranova, Skirt: TakkoShoesZoot, Bracelet: Tally Weijl, BagH&M, Eyeglasses: Dolce&Gabanna

You Might Also Like

23 komentářů

  1. Máš skvělou sukni, odkud je? :) A jinak myslím, že když si koupíš šálu v pánském, nikomu tím neublížíš. Moc ti sluší.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je z Takka... :) Ale už je to dýl, co jsem ji kupovala... No jako máš pravdu, ale já bych přece jen radši kruhovou, když to půjde :) Děkuju Daysy :)

      Vymazat
  2. Nádherná jsi Wendulko, moc ti to sluší :) Ta kombinace je super :) Na Silvestra je u nás jedna Rocková zábava, takže se asi půjdeme podívat tam :) Přeji jen to nej do nového roku! <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já chci taky na rokovou zábavu a hlavně s bandou kámošů.. Štve mě, že mám všechny kamarády roztroušené po všech kouskách republiky.. :/ Tak si to užijte :)! Tobě taky kočko :*

      Vymazat
  3. No ta taška je opravdu úchvatná!!! Hrozně ti to sluší :-)!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju Denčo :) Čím dýl ji mám, tím víc si ji nemůžu vynachválit :)

      Vymazat
  4. Jsi krásná :)))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Já mám sto chutí se válet u televize i na Silvestra :) Znovu ti to jinak dnes moc sluší a počasí i outfit mi připomíná podzim/jaro :) Nejvíc tu vzdychám nad kabelkou a šálou :) Jestli se dopátráš kde ji koupit, dej prosím vědět na blog, potkáme se v obchodě :D :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Žejo? Já bych se taky nejradši válela u televize :D Ale tak když už je to takhle jednou za rok.. :D Tak proč bych příteli nesplnila přání :D :) Jasný, kdyžtak postnu na blog :-) Doufám, že je Praha dost velká na to, abych ji tam někde sehnala...

      Vymazat
    2. Jednou za rok bys mu to přání splnit mohla :D :))) ... No, pravda že když do Prahy jedu nakupovat, tak od ní očekávám víc, než nakonec nabídne, ale budeme doufat ... :)
      A k těm botám, v Praze bych je možná taky nenosila, ale do toho našeho vidlákova a do Čáslavi určitě stačí, tady se tohle neřeší :)

      Vymazat
  6. sluší ti to, máš krásné brýle!!

    OdpovědětVymazat
  7. Mít tvou postavu, tak si pískám :-) Vypadáš úžasně. Silvestra budu zřejmě trávit na sjezdovce bez sněhu :DD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Faakt? Já nevím.. D Furt se mi něco nelíbí znáš to :D Sakra ty jsi na horách? :D Ale tak co, taky zážitek :D

      Vymazat
  8. Teda Wendy, ty vypadáš každý den úplně jinak :-) Moc ti to sluší!

    OdpovědětVymazat
  9. Wendy, jsi nádherná! A plány na Silvestra jsou opravdu jen malé :D

    OdpovědětVymazat
  10. Ty brýle ti MOC sluší :))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu a každý komentář <3

Popular Posts

Like us on Facebook

Youtube