18/11/2013

11/18/2013

Nevím, jestli mi to jen přijde, ale poslední týden se na každým třetím blogu objevuje ROOMTOUR nebo ROOM DETAILS. Ne, že by mi to vadilo, protože já takové články tuuuuuze ráda, ale nutí mě to položit si otázku, zda je to vážně náhodička nebo inspirování se daným nápadem blog po blogu - takový řetězový efekt,  a pokud jo, tak u které blogerky se to spustilo. Já jsem poprvé tento tip článku v poslední době viděla u Anne Rockwell a vy? :)

A teď už konečně k věci. Na krasne konečně vyšla recenze z novinářské projekce, která se konala předminulý týden. Takže pokud stále váháte, zda jít nebo nejít, přečtěte si moji recenzi ZDE a třeba vás přece jen navnadím. Ale mezi námi, bylo to fakt něco! Ve středu jdu pro změnu na dvojku Hunger Games, tak se nemůžu dočkat. Jedničku jsem zhlédla teprve včera a paráda. Viděli jste HG? Chystáte se na dvojku do kina?

W.


No a nakonec jedna fotka ze stužkováku mého milého. Vzbuzuje to ve mě příjemné vzpomínky na můj stužkovák. To byly časy... Což mi připomíná, že si už fakt musím nějak zorganizovat čas v Praze.


You Might Also Like

7 komentářů

  1. Jééé mít svého Supermana musí být super :D sluší vám to spolu ;) mě čeká stužkovák koncem listopadu, tak už se těším :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D Vidíš to,.. doted jsem si to ani neuvědomila. Mám osobního Supermana :D!
      Jéé, tak se těším na fotky.. Budou? :))

      Vymazat
  2. Ta fotka je prostě skvělá :D

    OdpovědětVymazat
  3. Ráda fotím i pokoj než jen recenze a outfity :)) Sluší vám to spolu :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No tak to je jasný :-) V žádném případě to nebylo proti nikomu mířený. Jen jsem zvědavá :) Děkujeme

      Vymazat
    2. Na HG se chystám ve čtvrtek, tak dej vědět pocity a dojmy, ať vím, na co se připravit. :) Na jedničku se plánuju podívat dneska večer nebo zítra po škole, ať si připomenu to, co jsem od minule zapomněla. :)

      Jinak ti to se Supermanem sluší. :) Že bych tomu svému pořídila aspoň triko?? :D

      Vymazat

Děkuji za návštěvu a každý komentář <3

Popular Posts

Like us on Facebook

Youtube