IT'S TIME TO BEGIN, ISN'T IT?

7/26/2013

Je hrozný, jak ten čas utíká. Přijde mi, že jsem teprve nedávno odmaturovala a ono už je to víc jak měsíc pasé... Což mi neblaze připomíná, že už bych se asi fakt měla rozhodnout, na kterou VŠ půjdu a co bude teď vlastně moje budoucnost a jak bude vypadat následující rok a jiné z dalších nepříjemných témat, o kterých po tom, co jsem se nedostala na MKPR (Marketingová komunikace a PR) hrozně nerada přemýšlím. Včera byla chvilka, tak mě K. udělal pár fotek.. Doufám, že to pro vás bude zas příjemná změna. Outfit tady už přece jen dlouho nebyl. A to taky z toho důvodu, že mi přijde, že mám ve skříni nasráno a minimálně třikrát vymeteno, ale šetřím na telefon, takže pořádné nákupy vidím až tak na podzim. (To je tak, když je někdo magor a potřebuje telefon za 18.000,- no..) Do té doby budu asi jenom dál brečet nad tím, co mám z té široké nabídky ''poslední módy'' jako zase vymyslet za outfit. Haha :D Má to někdo stejně? 

Mějte se)
W.













Dress H&M
Sweater H&M
Shoes CCC
Necklace H&M
Bracelet H&M
Handbag Tally Weijl



Připomínám bloglovin...

ASK.FM FACEBOOK / WE HEART IT / INSTAGRAM

You Might Also Like

14 komentářů

  1. Krásné fotečky a doplňky Wendulko, moc ti to sluší :) Já právě mám skříň narvanou a plno věcí nenosím :D Takže jsem si řekla, že asi několik kousků nafotím a zkusím to prodat na votocvohoz. Je mi líto některých věcí aby jen ležely ve skříni a byly nedotknuté :) Jinak hodně štěstí při vybírání VŠ <3

    OdpovědětVymazat
  2. Moc Ti to sluší Wendulko!:) Jsi hrozně roztomilá:) ty šaty k tobě vyloženě jdou:) Jaký chceš ten telefon?:) a neboj, určitě na nějakou školu přijdeš:)

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné fotky, moc ti to sluší :) Já když chci dát oblečení pryč, tak je neprodávám ale daruji je do Afriky !!! :) Jaký telefon si přeješ? :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ty jsi taková panenka. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Fotky jsou krásné a outfit je taky super! :) A jaký telfon? Samsung? Prý má perfektní foťák!
    http://mijacek.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Jsi tak hrozne krasna! Hlavne vypadas uplne sympaticky a mile :) A mas svele sladeny outfit! Snad vyberes co nejlepsi skolu, ktera te bude navit a naplnovat :)

    OdpovědětVymazat
  7. moc ti to sluší Wendy :) taky se mi zdá, že jsem před chvíli odmaturovala a on už je to víc jak rok!!!! :(

    OdpovědětVymazat
  8. Já mám taky pocit, že mám ve skříni vymeteno a říkám si to každé ráno :) Jinak ať si zvolíš jakoukoli vysokou hlavní je, aby tě bavila. Když něco vystuduješ neznamená to, že se tomu musíš za každou cenu věnovat ;)
    Just be yourself by Petra

    OdpovědětVymazat
  9. S tou vymetenou skříní jsem na tom stejně, ale myslím, že to tvrdí každá ženská.:-D Nakonec jsi to vymyslela moc pěkně. Hlavně ten náhrdelník se mi moooc líbí!:-) Z VŠ vůbec nestresuj, jsou to nejlepší léta.;-)

    OdpovědětVymazat
  10. Moc ti to sluší Wendy :)

    OdpovědětVymazat
  11. strašně ti to sluší, když se usmíváš.))))

    OdpovědětVymazat
  12. Dokonalý outfit, moc ti sluší! :)
    Každý kousek zvlášť je super a dohromady je to bomba! :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu a každý komentář <3

Popular Posts

Like us on Facebook

Youtube