LADYBOX KVĚTEN 2013

5/29/2013

Na blozích se v posledních dnech už objevilo pár článků o květnovém ladyboxu, tak snad se nebudete cítit příliš zaplaveni. Ale  toto je můj první ladybox, úplně první  ''krabičková'' záležitost a prostě nemůžu odolat nepodělit se o své pocity, jestli mi rozumíte. Kdo ví... třeba někdo z vás recenzi přečte až  do konce a možná někoho dokonce přesvědčím si příští ladybox objednat. Původně jsem chtěla natočit videorecenzi, ale nějak se na mě vymňoukl foťák, takže to zkusím srozumitelně a přehledně shrnout aspoň takhle :)

Myslím, že není nutné popisovat, že krabička je krásně růžová (já jsem se teda na první pohled zamilovala...líbí se mi mnohem víc, než ta senzaboxová), uvnitř jsou umístěny všechny produkty a na nich je ''dopis'' od Lady, který obsahuje shrnutí všech produktů ladyboxu. To je asi všem, kdo v poslední době sleduje blogy známé, protože tento krabičkový hit už je tu celkem zajetý :) Dole na fotce můžete vidět květnový obsah krabičky krásy a já teď zkusím napsat něco málo o každém z produktů. Začnu od těch pro mě nejvíc atraktivních po nejméně atraktivní. Na začátek bych však ještě chtěla říct, že jsem s obsahem ladyboxu opravdu spokojená, většina produktů mě zaujala, až na pár výjimek a budu uvažovat o koupi příštího)


► Lambre Tekuté oční stíny (odstín č. 5), plné balení 3,5 ml
plná cena v obchodě: 139 Kč
Na stíny jsem se těšila nejvíc a taky byla nejvíc zvědavá. O to víc jsem pak byla nadšená, když nezklamaly. Na letáčku se píše, že vydrží celý den až do odlíčení, což je pravda... Jsou to zatím první tekuté stíny, které u mě splňili tento požadavek. Pokud chceš stíny v nevýrazné barvě, je možné je nanést bříšky prstů a rozetřít do ztracena. Pro intenzivní odstín použij aplikátor.

► Palmer's Cocoa butter, cestovní balení 50 ml
plná cena v obchodě: 145 Kč za 250 ml, 235 za 400 ml
Ze začátku mi teda vůbec nevonělo, ale jakmile se mléko vpilo do kůže, bylo to něco. Až ho spotřebuju, určitě mu dám taky další šanci. Píše se zde, že dokonale hydratuje a vyhlazuje suchou pokožku. Jak poznám vyhlazenou pokožku netuším :D Ale hydratuje skvěle... Navíc netrvá dlouhou dobu, než se vsákne do kůže, to je velké plus a prý je dobrý i jako přípravek po opalování. To jsem zatím neměla příležitost vyzkoušet, ale při první příležitosti zkusím.

► Le Chaton výživná tvarohová maska s medem, plné balení 100g
plná cena v obchodě: 298 Kč
Maska obsahuje tvaroh a máslo z kozího mléka, včelí med a vitamín E. Má regenerační, zklidňující účinky. Určena pro smíšenou pleť, aplikace se doporučuje 1-2x týdně na 20 minut. Já ji zatím vyzkoušela pouze jedenkrát a žádné výsledky pochopitelně nesleduju, myslím ale, že mě příjemně překvapí. Plusy, co jsem zatím objevila : krásně voní a je lehce smývatelná.

► Iven Cosmetics Collagen speciál s elastinem, vzorek 10 ml
plná cena v obchodě: 1150 Kč za 50 ml
Molekuly kolagenu na sebe váží vodu  díky tomu zajišťují zvýšenou hydrataci pleti. Čistý kolagen se nesmí používat samotný, ale v kombinaci s běžným pleťovým krémem. Přípravek jsou použila zatím jen jednou, hodnotit budu moct až po delším užívání... teď můžu říct, že po nanesení kolagenu je pleť na dotek úplně jemná, jde znát vysoká hydratace a řekla bych, že po delší době jsou stopro znát výsledky.

► Lee Stafford Dry shampoo original, cestovní balení 50 ml
plná cena v obchodě: 295 Kč za 150 ml
Suchý šampon jsem vždycky chtěla vyzkoušet. Ze začátku jsem na lahvičku jen koukala a moc tomu nevěřila... Nakonec však příjemně překvapil. Vážně funguje! Očekávala jsem vlasy ještě mastnější, než na začátku a ono naopak.Tudíž po spotřebování tohoto cestovního balení  kupuju nový. Plus: Hezky voní.

► Marvis pasta Classic Strong Mint, vzorek 10 ml
plná cena v obchodě: 215 Kč za 75 ml
O zubní pastě Marvis jsem už dost slyšela. V ladyboxu byla klasická mentolová. Pasta je bílá a matná.. Není to jako naše klasické pasty, kdy se zuby po vyčištění jakoby ''kloužou'' :D Nevím, jak správně popsat ten pocit. Po této pastě se o sebe ze začátku spíš dřou :D Shrnutí? Prostě pasta no.. Nevidím v tom nic vyjímečného, až teda na krásné balení.

► Duck Island Bath foam Mandarin, cestovní balení 30 ml
plná cena v obchodě: samostatně neprodejné
Sprchový gel a pěna do koupele od značky, která dodává toaletní potřeby do luxusních hotelů ve Velké Británii s vůní citrusů, která osvěží. Takže pokud se budeš chtít cítit jako v londýnském Mandarinu či Four Seasons, běž do koupelny, napusť si vanu s tímto zázrakem, zavři oči a představuj si, že jsi v jednom z těchto hotelů a některým šťastlivcům přitom třeba na dveře zaklepe soused, tudíž si můžeš myslet, že jde hotelová služba. No a pokud budeš chtít tento komfort zažít znovu, budeš muset letět jeden z těchto hotelů vykrást, protože je tato pěna samostatně neprodejná..

Kdo se dočetl až sem, tak velmi děkuji, je to čest a pokud máš chuť, zanech mi komentář, jaký je tvůj názor na ladybox a zda už jsi někdy některý z těchto produktů vyzkoušela :)
W.

ASK.FM FACEBOOK / WE HEART IT / INSTAGRAM

You Might Also Like

9 komentářů

  1. Teda, moc pěkné věcičky. x)

    Jinak ti chci ještě říct, že dnes už mi dorazila ta knížka z giveaway, tak ještě jednou děkuju. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jééé. To mám radost..! :) A byla ta Bylnice s tvrdým, žejo? Máma mě úplně rozhodila, prý je tam měkký :D:))))

      Vymazat
  2. Ladybox jsem ještě nikdy neměla :)..
    Jsi první u které jsem vydržela až do konce číst o květnovém LB :) a nemohla jsem se nabažit tvými řádky :)

    OdpovědětVymazat
  3. Článek jsem přečetla celý :) Moc hezky napsané :)
    Skvělé věcičky, krabičku mám doma a spokojenost nevětší, skoro jako vždy :)

    littleann5.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Já bych ho brala hlavně kvůli té krabici :D Mám černou a jsem s ní nesmírně spokojená :D O věcech v něm.. no, nevím, možná bych se bez něj i obešla :) ale krásně si to napsala kočko ;)

    OdpovědětVymazat
  5. Přečteno! :)) Krásně jsi to napsala :) a je fakt, že bych si ho taky ráda koupila... aspoň na zkoušku ;)

    OdpovědětVymazat
  6. Amarant buď ve zdravých výživách nebo v DMku od Alnatury:)

    OdpovědětVymazat
  7. Tyjo věci v tom vypadájí hodně dobře.. taky bych chtěla zkusit si to koupit na zkoušku :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu a každý komentář <3

Popular Posts

Like us on Facebook

Youtube