Uncomfortable things.

1/26/2013


Tentokrát přicházím s článkem - ne zrovna obvyklým..... 
Protože asi jako každá blogerka strašně ráda sleduji vaše blogy a přidávám komentáře, tak bych se chtěla vyjádřit k jedné z nepříjemností, která mi na některých blozích znesnadňuje život, ač jsem jejich pravidelným návštěvníkem.

Jedná se o takové to dokazování, že nejsem ''robot'', jak se uvádí. Fakt to nesnáším. Občas totiž sleduju články zpětně, protože ne každý den mám čas projít každý blog a každých pět minut to vyplňovat, je opravdu o nervy. Což pak přijde do stádia, že ten komentář radši nepřidám, než se s tím zase sr.... Jsem asi velkej nervák, ale nesnáším tyhle žrouty času :D

Tímto prosím blogerky, kterých se to týká, jestli by tu strašnou věc mohly zrušit, pokud jim tam nějaký robot nepřidává 30 spamů denně... Nerada bych, aby si to některá vzala osobně. Myslím to skutečně dobře, protože bych ráda přidala i víc komentářů, než jenom jeden a věřím, že je nás takových víc))

Druhá věc, které jsem si všimla a je z úplně jiného soudku, je časté používání google překladačů při vedení česko-anglických článků. Nevím, připadá mi vyloženě hloupé si ten výtvor strejčka googlu aspoň nepřečíst, protože to dost často nedává smysl. Mně je to jedno, já si to přečtu v češtině, ale mám pocit, že zahraničním čtenářům to smysl dávat nebude a úroveň blogu u českých readers akorát klesne... Tohle je taková maličkost, ale asi jsem prostě měla potřebu to také sdělit. 

To je vše, co jsem chtěla říct.

Dobrou noc a zase zítra)
W.

You Might Also Like

16 komentářů

  1. Jo taky to zrovna nemám moc v oblibě ověřování robotů. A ta představa, že jsem si to zpočátku chtěla dát na blog, pff. Občas je mi to velice otravné.

    OdpovědětVymazat
  2. Souhlasím s tebou s translaterem, to mi taky často nedává smysl. Co se týče toho potvrzení o tom, že nejde o spam, na jednu stranu to chápu, pokud tam blogerkám chodí skutečně hodně spamu (jak jsi napsala).

    Já sama používám wordpress, který bych řekla, že je často pro roboty a spamy často přitažlivější než blogspot či blog.cz a když jsem redakční systém neměla proti nim zabezpečený, v jeden den se mi tam objevila 1.200 spamových komentářů. Také jsem nechtěla potvrzovací odpověď, takže jsme začali používat jeden plugin, které to celé vyřešit - velké výhoda wordpressu - pluginy.

    Samozřejmě mi ale také přijde hrozně zbytečné, pokud se to používá a v podstatě není důvod - pouze to otravuje komentující:) Pozn. na konec - na fotce ti to sluší Wendy:)

    OdpovědětVymazat
  3. Naprosto souhlasím s tím ověřováním, často, když ho tam nějaká blogerka má, tak i smažu svůj komentář, protože se mi nechce přepisovat ten nesmyslný kód.

    OdpovědětVymazat
  4. Máš pravdu, nevim jak tobě, ale mě většinou ani ty písmenka nejdou rozluštit a tím mě to zabere ještě víc času. Takže až všechny blogerky budou bez tohohle kontrolování, bude to ráj:))

    OdpovědětVymazat
  5. Anonymní27/1/13 09:50

    Souhlasím s tebou. To dokazováním, že nejsem robot bytostně nesnáším a kolikrát na ten blog ani nepřidávám komentáře, jelikož vyplňovat a luštit ty krkolomy mě skutečně nebaví :)

    OdpovědětVymazat
  6. Souhlasím s tebou, to vypisování určitě nikoho nebaví, zvlášť, když to tam mají zbytečně, třeba začínající blogerky.. :/
    Nikus

    OdpovědětVymazat
  7. Ověřování pomocí kodu, to je něco na moje nervy... nesnáším to :// A jak píšeš, kolikrát ani žádný komentář nakonec nepřidám než se s tím sr.. :)

    OdpovědětVymazat
  8. taky nesnáším, když musím vyplňovat ten kód :/ je to k vzteku :( .. (jen doufám, že já to na blogu nemám :D vůbec o tom nevím a nevím ani jak se to dělá :D ) ... a google překladač to je to nejhorší co může bejt :D pak ten článek nemá hlavu ani patu :D google překladač používám maximálně když potřebuju vědět nějaký jedno slovíčko, ale na překlad celýho textu to fakt nejde :D a ještě když to některé slečny dávají na blog :D


    a děkuju :) je to úžasný pocit, ale mám před sebou ještě kus práce :) ke svojí vysněný postavě mám ještě daleko :/

    OdpovědětVymazat
  9. ty "dokazte ze nejste robot" hlasky me taky pekne stvou !! kolikrat musim klikat buhvikolikrat, jenom abych nasla nejakou tu fotku kterou prectu. des !

    OdpovědětVymazat
  10. Máš uplnu pravdu s tým prekladačem ; na tej fotke si uplne nádherná a super oblečená :)

    OdpovědětVymazat
  11. Přesně :D Nesnáším když to musím vyplňovat.. Jinak máš moc pěkný svetřík ;))

    OdpovědětVymazat
  12. Hned na začátek musím napsat...že jsi moc krásná a roztomilá!!!! :) A naprosto souhlasím s těma kodama...já vždycky šílím a několikrát jsem se naštvala a ani jsem to neopsala :(.

    OdpovědětVymazat
  13. Anonymní27/1/13 22:46

    Joo, to ověřování zda nejsi robot mě taky hodně štve.. naštěstí se mi zdá, že to má už čím dál míň bloggerek :)

    OdpovědětVymazat
  14. Máš moc pěkné udělané obočí ^^

    OdpovědětVymazat
  15. Jo to nesnáším!!:/// Ale taky někdo neví jak se to oddělává no..

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu a každý komentář <3

Popular Posts

Like us on Facebook

Youtube