DOD

12/05/2012

S Aný a Denčou)

Dnes se u nás ve škole konal den otevřených dveří. Jo, bylo super, že jsme mohli přijít až na 10:00 a pak jsme se nemuseli učit, ale to show kolem už mě fakt víte co.

Řekněte mi, koho zajímá půlhodinová přednáška o matice nebo výstavka inventáře na vaření? Ukázku barmanství, flairu, zahraničních praxí a vaření v kuchyni beru.

Každopádně jsem zjistila, že naše škola má - když už nic jiného - obrovské nadání na jednu věc. Udělat z jinak půlhodinové záležitosti událost na hodinu a půl.
Na jednu stranu je fajn, že příchozí nenažene do jedné místnosti, nesdělí jim jen základní informace a neřekne nashledanou. Ale proboha nemusí z toho přece dělat takové halooo... 

Jako studenti bysme si tam normálně pobyli až do šesti do večera. Mě ale naštěstí zachránila kadeřnice, ke které jsem byla na dnešek objednaná. Ufff.


S Deniskou))
Po kadeřnici. Znovu pravá blondýnka ;D
W.

You Might Also Like

10 komentářů

  1. Jéé, jakto, že sis zase zesvětlila?:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rozhodla jsem se, že je ještě nějaký čas nechám blond. Přece jen se to tu jmenuje theblondaffair ;D Ale ta hnědá mě fakt láká. Vím, že časem stejně neodolám :-)

      Vymazat
  2. začinam věřit tomu, že svět je fakt malej !! :D
    zrovna dneska mi můj spolužák vyprávěj, že má přítelkyni ve čtvrťáku na hotelovce v poděbradech a jede jim na DOD vyžrat cukroví or so. :DDD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fakt jo? :D Tak zjisti, jak se jmenuje ta přítelkyně... :D To je hustý! :D

      Vymazat
  3. Anonymní6/12/12 15:26

    Zrovna jsem si u té první fotky říkala, jak máš teď pěkné vlasy, že vypadají oproti dřívějšku hrozně přirozeně a asi jsou i zdravější. A pak koukám, že už jsi zase blonďatější :-D Každopádně vypadá to, že to není ta platinová jako dřív a jeví se mi to hezky :) Očekávám brzo lepší fotku, abych si mohla udělat názor :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hehe... No ono to tak moc pěkné nebylo. Půlku vlasů odrostlých, půlka odrostlých melírů a pak ta dřívější bílá ;D Umíš si to představit :D Chtěla bych zatím zůstat u blond. Mým přáním je nějaká podobná barva jako má Blake Lively. Ale přiznávám, že díky těm hodně tmavým odrostům to zatím nechytlo tak pěkně a bude to zase práce na delší dobu ;) Ale co se týče bílé, s tou jsem skončila. Vážně bych ráda měla dlouhé a aspoň trochu k světu vlasy :D

      Vymazat
  4. My když máme den otevřených dveří vyberou si pár žáků, aby něco předváděli a zbytek je doma. Za odměnu ti žáci co tam zůstanou při dni otevřených dveří mají volno. Takže já většinou jsem na dni otevřených dveří, abych si mohla vybrat volno kdy chci. :D

    OdpovědětVymazat
  5. Hrozně ti to sluší :))

    OdpovědětVymazat
  6. nj, hotelovka má co ukazovat! to tě přeci musí šlechtit;)

    OdpovědětVymazat
  7. Jůů, ty seě tak roztomilá. :) Všem vám to moc sluší, samé blondýnky... ;) ...a máš krásné boty! :)
    My máme den otevřených dveří zítra a díky tomu máme jen 4 hodiny a vyučovací jsou vlastně jenom 2, takže se i těšim. :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu a každý komentář <3

Popular Posts

Like us on Facebook

Youtube